Prémium kempingek mesés tengerpartokon

Promóció

Ki ne szeretné nyaralását a gyönyörű, napsütötte tengerparton tölteni egy bájos horvátországi öbölben, a nyüzsgő olasz Adrián, a spanyol costa-k egyikén, vagy éppen a francia riviérán?

A vonzó tengerparti úti célok szálláskínálata hatalmas, éppen ezért amikor a nyaralás megtervezésére kerül sor, egyre nehezebb a választás.

Van azonban a nyaralásnak egy egészen új formája, amely sokkal többet nyújt az átlagos szálláshelyeken eltöltött szabadidőnél. Ez pedig nem más, mint a prémium kempingezés. A Vacansoleil prémium kempingjeinek nagy része Európa legszebb tengerpartjain található és minden korosztály igényeinek megfelel, legyen szó baráti társaságokról, párokról, vagy éppen családokról. A kemgpingek magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtanak a pihenni vágyóknak és kiválóan ötvözik a természet közelségét a szállodai komforttal.

Akár egy fürdőszobával és konyhával felszerelt prémium mobilház, vagy egy trendi kialakítású glamping szálláshely, esetleg az igazi kuriózumnak számító szafari sátor mellett döntesz, az egyedülálló kempingélmény garantált. Főleg azért is, mert a kempingek nagy része a hatalmas zöldövezet mellett lenyűgöző vízi világgal rendelkezik. Medencék, csúszdák, néhol pedig egész medencekomplexum és vízi park várja a vendégeket. A valóságos üdülőfalvaknak tekinthető kempingekben minden megtalálható, ami egy felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. A szolgáltatások körét bár, étterem, diszkó, szupermarket, kisbolt és kiváló szórakoztató programok bővítik.

A tengerparti kempingek további nagy előnye, hogy jelentős részük saját stranddal rendelkezik, ezért strandszolgáltatásokat is nyújt. Mindezek mellett kipróbálhatod a vízisportokat, hiszen a legtöbb helyen sznorkelezésre, búvárkodásra, vízisízésre, jet-skizésre, szörfözésre és vitorlázásra is van lehetőség.

Akár strandolásra, szabadidős programokra, vagy a környék felfedezésére vágysz, a Vacansoleil kínálatában szebbnél szebb tengerparti kempingek közül válogathatsz.