5 fura dolog, ami romantikus fürdőzés közben megtörténhet

Léderer Fruzsina

Két embertípus létezik: aki szeret együtt fürdeni élete párjával, és aki nem. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, de azért eláruljuk, mi az, amire mindenképpen számítani kell.

Ha romantikus, közös fürdésre készültök a pasiddal, akaratlanul is megtörténik néhány olyan dolog, amire nem számítasz. Íme, néhány gondolat, ami mindenki fejében megfordul, mikor szerelmével együtt tisztálkodik.

Hú, most akkor meg kell mosnom OTT is?

Hát, sajnos a fürdés műfaj ilyen. Tisztulni mentek együtt a zuhany alá vagy a kádba, így elkerülhetetlen, hogy meglássa, hogy megmosod magad. Inkább örülj neki, hogy tudja: tényleg rendesen szoktál tisztálkodni.

Koszos lábak mindenhol!

Amikor papucs nélkül elslattyogtok a fürdőig, a lábatokkal összeszedtek mindenféle szöszt, amiről ha megfeledkeztek, belekerül a kádba. Ha szösz épp nincs is, kutyaszőr van. Ha kutyaszőr nincs, akkor pedig csak simán koszos lábak. Mindenhol!

Nagyon forró a víz, izzadok!

Ha a pasid forrón szereti, te viszont a langyos vizet preferálod, nem lesz egyszerű beállítani a hőmérsékletet. 10 perc után úgy fogsz izzadni, mint egy finn szaunában, de hát ez kibírható a lovag kedvéért, nem?

Hogy gondoltam, hogy el fogunk férni?

Sok jó ember kis helyen is, igaz? Na, de amikor a csap nyomja a hátadat, közben életed férfija rálép a hajadra is egy kicsit, te felugrasz, térddel orron rúgva véletlenül, majd visszahelyezkedsz kényelmesen a hátadat nyomó csaphoz, az kellemetlen tud lenni.

Ne, most tényleg belepukizott a kádba?

Furcsa buborékok. Ez nem is jacuzzi, honnan jöhettek? Ajjaj!


Ettől függetlenül még imádod a romantikus fürdéseket, igaz?