Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A magabiztosság szexi…

A magabiztosság szexi…
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Facebook
Twitter
Pinterest
... és persze mindenki vágyik is rá. De mi van akkor, ha valakinek ez nem jön ösztönösen? Lehet tanulni? Egy részét biztosan, és kell is, hiszen nagyon fontos ahhoz, hogy elérd a céljaidat - legalább annyira, mint álmodni. Ezért hoztam is nektek mára egy pár hasznos trükköt, amivel kicselezhetitek a bizonytalan éneteket! ;)

A filmek nagy részében például azt szokták tanácsolni nagy beszédek előtt, hogy képzeljük el meztelenül az embereket. Nem tudom, ez kinek segít, de szerintem sokkal jobb ötlet, ha e helyett arra fókuszáltok, mennyit készültetek, milyen sok mondanivalótok van, hogy a ti gondolataitok is értékesek és hogy mennyit dolgoztatok azért, hogy itt legyetek. De persze vannak olyan apró dolgai mindenkinek, ami közben arról árulkodhat, hogy nem teljesen biztos magában – ezeket a non-verbális kommunikációs dolgokat vizsgáljuk meg most, és ígérem, nagyon izgis lesz!

1: A hercegnői testtartás

Egy kis kötelező beszélgetéshez a legelőkelőbb álló póz az egyenes háttal állás, miközben hátul az egyik kéz fogja a másik csuklót. Vilmos herceg is szinte mindig így áll, mint egy igazi angol úriember. Természetesen nem működik, ha ital vagy ékszertáska van a kezetekben, de érdemes egy próbát tenni, mikor épp nem rozéfröccsözés van műsoron. ;) Nem csak elegáns, de kényelmes is így állni. És lehet ezt még fokozni! Ha ugyanezt a pózt elől összekulcsolt kezekkel alkalmazzátok, visszafogott, de magabiztos kisugárzást kölcsönözhettek egyetlen pillanat alatt. Arról nem is beszélve, hogy így minden pótcselekvést teljesen ki tudtok iktatni! ;)

Kép

2: Az összekulcsolt kezek

Egy munkahelyi párbeszéd, előadás során remekül tud együtt hatni az egyenes háttal állás/ülés, a határozott, de nem tolakodó szemkontaktus és a kézfejek egymáshoz érintése. A háromszög póz például egyértelmű, magabiztos, erős kisugárzást ad. Milyen egyszerű kis trükk és micsoda ereje van. Tartogassátok ezt azokra a pillanatokra, mikor meg akarjátok mutatni, ki a főnök, ahogy Angela Merkel is teszi! Ez legalább olyan védjegye, mint a sokgombos blézer. ;)

Kép

3: Ne csinálj tornyot!

Ha egy meetingre megérkezve egymásra pakoljátok a jegyzetfüzetet, a notebookot, a telefont, a tollat pedig elegánsan a kupac tetejére helyezitek és még egy pohár vízzel is rásegítetek az építményre. Ez pedig azt jelentheti, hogy nincs elég önbizalmatok, visszahúzódóak és félénkek vagytok… Próbáljátok ki, hogy nem totális káoszban, de azért kicsit szétterítitek a dolgokat, a pohár vizet pedig kicsit távolabb teszitek, hiszen nem isztok folyton. Ezzel is tágítjátok a komfortzónátokat és sokkal magabiztosabbnak tűntök. A megfelelő önbizalommal rendelkező emberek, vezetők folyamatosan tágítják a „territóriumukat”. Ne legyetek szégyenlősek! ;)

Kép

4: Hangsúlyos kézmozdulatok

Lejárt az ideje a nagy, színpadias kézmozdulatoknak, azt tartogassuk az operába. Óriási tévhit, hogy a teátrális, már-már színészeket megszégyenítő gesztikulációval nagyobb hatást gyakorolhatunk a közönségünkre. Kicsi, irányadó mozdulatokkal és megfelelő szóbeli kommunikációval többet elérhetünk a pódiumról, mint gondolnátok! Egy a lényeg: a kevesebb itt tényleg több, kivéve, ha annyira fel vagytok pörögve, mint Emma Watson, ha a feminizmusról van szó! ;)

Kép

5: Koktélparti póz

Amikor kevésbé elegáns rendezvényen vesztek részt, akkor is jó, ha figyeltek egy kicsit az etikettre. Ez sosem árt! Ha viszont valami miatt idegesebb vagy a megszokottnál, mert mondjuk a legjobb barátnőd esküvőjén megláttad álmaid pasiját, vagy a céges koktélpartin fontos beszélgetésed lesz, amin akár egy állás is múlhat, beszélgetés közben tedd keresztbe a lábaidat és a szabad kezeddel finoman támaszkodj. Tökéletes idegesség-elterelő hadművelet ez! Tutira beválik, hiszen most, hogy minden végtagot lefoglaltunk, esély sincs arra, hogy a felesleges mozdulatok eltereljék a figyelmet a mondanivalótokról! ;)

Kép

6: Kezek a csípőn? Inkább ne!

A bolygón valószínűleg egyetlen ember van, akinek ez jól áll, ő pedig a szuperdögös Jennifer Aniston. Tudom, sokszor megfeledkezünk a mozdulatainkról és ösztönösen teszünk dolgokat, de ha előre eltervezed a kis pózodat, például tükör előtti gyakorlással, akkor nem lesz gond. A csípőre helyezett kezek ugyanis kicsit ellenséges kisugárzást kölcsönöznek, amellett persze, hogy azt is üzenik, veled nem lehet szórakozni. Ha mindenképp ragaszkodtok hozzá, érdemes ferdezsebes ruhát vagy nadrágot választani és rendezett hanyagsággal próbáljátok meg tartani a szabad kezeket! ;)

Kép

7: Hajtekergetés…

… a ruhából kilógó cérna birizgálása, a körmök piszkálása vagy az arc takarása nevetés közben mind-mind arra utalhatnak, hogy bizony idegesek, bizonytalanok vagytok, esetleg aggódtok is. Na jó, van olyan szituáció, amikor működhetnek ezek a dolgok, mint egy izgalmas kis flört, de szinte csak ez. ;) Máskor viszont inkább helyezzétek lazán és kényelmesen a térdetekre mindkét kezeteket, sőt akár még keresztbe is tehetitek a lábaitokat! Tudom, tudom, a legmagasabb szintű etikett szerint ez egyértelmű szexuális felhívás, de legyünk ennél lazábbak. Ma már ez bőven belefér!

Kép

8: A nyak érintése

Apróságnak tűnik, de ez is az önbizalomhiány, a sebezhetőség egyértelmű jele. Csak úgy, mint az előző pontnál, itt is vannak kivételes alkalmak, amikor kifejezetten szexi és csábító tud lenni ez a mozdulat, de a hétköznapokban vagy egy megbeszélésen nem annyira. Szinte mindannyian felvesszük ezt a pózt naponta többször is - még Angelina Jolie is, szóval aggodalomra semmi ok! Viszont, ha odafigyelünk, leredukálhatjuk minimálisra, ami nagy előrelépés ahhoz, hogy magabiztosabbnak tűnjünk, márpedig ez a cél!

Kép

9: Ki ül és ki áll?

Amikor valaki leül és körülötte többen állva maradnak, alárendelt helyzetben érezheti magát, ami, ha csak pillanatokra is, de kényelmetlenséget és önbizalomhiányt eredményezhet. A klasszikus protokoll szabály szerint a nőnek nem kell felállnia, amikor valaki érkezik az asztalhoz, még akkor sem, ha bemutatkozik valakinek, de mára ez a szabály az Amy Schumerek, Rihannák és Angela Merkelek korában kicsit archaikus... Én azt javaslom, ha fontos rendezvényen, találkozón vesztek részt, ne legyetek restek felpattanni és udvariasan köszönteni az érkezőt, hiszen sokkal határozottabbnak és kiegyensúlyozottabbnak fogtok tűnni. És nincs vonzóbb látvány egy ragyogó, energikus nőnél! ;)

Kép

Márk napi tipp: És akkor még az öltözködésről nem is beszéltünk! Hogy egy szexi vörös vagy fekete fehérnemű milyen belső erőt adhat! De ezek jönnek még egy másik cikkben, addig is gyakoroljatok és varázsoljátok elő a Beyoncé-t magatokból minden fontos alkalmon…. ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.