Vicces szelfi készült Katalin hercegnéről!

Reni

A királyi udvarokban az év minden napján szigorú protokoll szerint élnek a család tagjai, kínosan ügyelve arra, még véletlenül se szegjék meg az előírt szabályokat.

Nincs ez másképp az angol királyi család cambridge-i hercegnéjével, Katalinnal sem. Nem véletlenül nem látjuk tehát melegítőben, a kanapén elterülve pattogatott kukoricát enni, vagy „ereszd el a hajam” buliban vicces arcot vágni.

Ha vicces arcot nem is vágott, ezúttal azonban mégis kivételt tett, tőle teljesen szokatlan módon ugyanis szelfit készített, méghozzá nem is akárkivel! A világklasszis teniszezőnővel, Serena Williams-szel állt össze egy közös fotó erejéig! A megtiszteltetés nagy valószínűséggel kölcsönös, hisz nem túlzás azt állítani, hogy mindketten világszerte elismert és nagy népszerűségnek örvendő, sikerek nők.

Katalin hercegnének sikerült egyúttal a Snapchat-en is debütálnia, mert a fiatalabb Williams-lány egy rövid videóban büszkélkedett rajongóinak, mely szerint királyi körülmények között sikerült megnyernie a napokban rendezett wimbledon-i tenisztorna döntőjét, orosz ellenfelével szemben.


Ha Katalin hercegné belejön a szelfi készítésbe, még talán Instagram-képeit, vagy saját Facebook-oldalát is követhetjük egyszer!