Nádai Anikó kiakadt! Nézd meg, min húzta fel magát a műsorvezető!

Facebook/Nádai Anikó
Joy Magazin

A műsorvezető a közösségi oldalán fakadt ki egy cikk miatt, amiben kisfia, Patrik is szerepel.

Anikó az alábbi bejegyzést tette közzé, amiben felháborodva mesél arról a cikkről, amit tegnap fedezett fel magukról az interneten. A kérdéses írásban hírességek kisbabáit hasonlítják össze és szavazni lehet, hogy melyik baba a legcukibb. A Farm műsorvezetője ennek kapcsán fakadt ki:

Minden szülő számára a saját gyereke a legcukibb. Nem is értem, hogy lehet, és miért kell kicsi gyerekeket összehasonlítani. Szomorú vagyok és azt hiszem eljött a pont, hogy úgy érzem bazári majmot csinálnak a fiamból, ami sajnos az én hibám is. Nem hiszem, hogy ez egészséges, ezért úgy döntöttem, hogy a mai naptól nem teszek fel több képet sem videót Patrikról. Szeretném hogy ezt MINDENKI tartsa tiszteletben! További kellemes napot!

- Facebook/Nádai Anikó
forrás: Facebook/Nádai Anikó

Majd a sok komment hatására kibővítette a bejegyzést: "Köszönöm szépen, bocsánat,csak nagyon felhúztam magam. Maradjunk annyiban, hogy minimalizálom a fiamról feltöltött képeket. Veletek sem tehetem meg ezt, hiszen olyan sokat köszönhetek Nektek! Sokan közületek végig követték az életünk már a terhességem első pillanatától. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam Tőletek. De az ő érdeke is, hogy ne legyen egy kirakati baba..."


Neked mi a véleményed a dologról?

Olvasd el ezt is!
"Nem vagyok tökéletes!" Nádai Anikó őszinte vallomása az anyaság nehézségeiről