Cindy Crawford magán-szigetétől leesik az állad

Kata

Ide bújik el az exmodell családjával.

Azt gondolnánk, hogy Cindy Crawford és családja nyári lakja biztosan egy trópusi városka mellett, vagy Miamiban van, de bizony tévednénk. A világ egyik leghíresebb modellje ugyanis Kanadában épített házat egy magán-szigeten, ahol bármikor elbújhatnak a világ elől.

Cindy és férje, Rady Gerber is tópartokon és a vadonban vakációzott gyerekkorában, így amikor barátaik meghívták őket Ontario lenyűgöző vidékére, egyértelmű volt számukra, hogy kell nekik itt egy telek. Hamarosan meg is szereztek egy mohával, cserjékkel és hatalmas fákkal benőtt csendes szigetet, ahová felhúzták az álomházukat. Minden olyan itt, mint egy Ralph Lauren reklámban - az igazi erdei idill.

Évente legalább egy teljes hónapot itt töltenek, és Cindy azt mondja, hogy itt soha nem visel sminket és nem foglalkozik a világgal, hanem inkább kikapcsol és hatalmasakat úszik a tóban. Meghívják ide a barátaikat is, hogy együtt időzzenek a természetben, csobbanjanak és sütögessenek. Hollywood hírességeinek egyébként kedvelt helye ez a vidék, többeknek vannak rejtett kuckói a környéken.

Nézd meg a galériánkat - 13 kép
Cindy Crafword kanadai magán-szigete

Neked hogy tetszik Cindy magán-szigete?