Filléres praktikák egyszerű alapanyagokból a tökéletes bőrért

Léderer Fruzsina

Nem csak a legdrágább termékekkel érhetsz el jó eredményeket a bőrödön és a hajadon. Néhány egyszerű, a hűtőben is megtalálható dologból remek pakolásokat dobhatsz össze.

A konyhában vagy a sarki kisboltban megtalálsz egy csomó olyan alapanyagot, amelyekből pakolást készíthetsz, hogy ragyogjon a bőröd.

Zöld tea a szem alatti karikákra

Ha az este kicsit hosszú volt, főzz magadnak reggel egy zöld teát, de ne csak megidd, hanem használd fel a filtert a jó cél érdekében. Dobd be a filtert a mélyhűtőbe pár percre, majd helyezd a szemed alá tíz percre. Nagyon hatásos! Ha extra durva a helyzet, ugyanezt fekete tea filterrel próbáld ki!

Majonéz a Blake Lively sörényért

A Gossip Girl gyönyörű Serenája vigyáz az alakjára, ezért a majonézt a szendvicse helyett inkább a hajára teszi pakolásnak. Állítólag ettől ilyen fényes.

Avokádó a puhaságért

Nem csak finom, de a bőröddel is csodákat tesz az avokádó. Egy tojással összekeverve tegyél egy fél avokádót az arcodra, feküdj le fél órára a pakolásban, és relaxálj. Mire felkelsz, a bőröd szebb lesz, mint valaha.

Joghurt mint bőrradír

Gondoltad volna, hogy a joghurt ápolja és tisztítja is a bőrödet? Kenj egy adag hideg görög joghurtot az arcodra, hagyd rajta, míg teljesen megszárad, aztán dörzsöld le. Kettő az egyben hidratáló és bőrradír.

Olvasd el ezt is!
Banánnal a pattanások ellen? Igen, jól olvastad!

Ecet a zsíros bőr ellen

Bár az illata nem a legjobb, a hatása szuper. Ha zsírosodik a bőröd, önts vattára egy kis ecetet, és mosd át vele hetente háromszor. Hamarosan megszabadulsz a problémára.


Próbáld ki őket!