Terhessége alatt derült ki Baby Gabi betegsége

FEM3
Joy Magazin

Az énekesnő a közösségi oldalán számolt be a dologról: szerencsére semmi komolyról nincs szó, de azért ezentúl jobban oda kell figyelnie magára!

Sok várandós anyukánál jelentkezik a terhesség alatt a cukorbetegség, ami szerencsére a legtöbb esetben a baba születése után el is múlik. Gabinál is jelentkeztek a tünetek, így az orvosa diétára fogta. Az ikrekkel várandós magyar sztár sokat pihen, egészségesen táplálkozik, a legújabb bejegyzéséből pedig az is kiderül, hogy mekkorák már a babák a pocakjában:

Sokszor vágytam rá, hogy legyen legalább egy napom, amikor egész nap semmit sem kell csinálnom. Már nem vágyom rá! Nagyon unalmas dolog. Most,hogy a doktor bácsi sok pihenésre ítélt, állandóan mehetnékem van... csak ezt megcsinálom még....csak azt gyorsan....még ezt is,mert teljesen jól bírom... Aztán lefekszem egy kicsit, majd nem tudok kikelni az ágyból! :) :) :) Pocaklakók nagyon jól vannak, már kb. 1kg-ot nyomnak fejenként. :) Ők híznak, én meg fogyok a diéta miatt. Na nem a plusz kilók miatt ment el az eszem, sajnos a cukor engem sem kímélt várandósság alatt, így kötelező. Jelentem napi 5x eszem, tehát nem éhezek sem én sem a gyermekek.

- Facebook/Baby Gabi hivatalos
forrás: Facebook/Baby Gabi hivatalos


Jó egészséget kívánunk Gabinak és a babáknak! :)

Olvasd el ezt is!
Óriásira nőtt Baby Gabi pocakja!