Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Végre! Elindult az első online kutyaszitter kereső oldal

Végre! Elindult az első online kutyaszitter kereső oldal
Facebook
Twitter
Pinterest
A legtöbb gazdi szembesült már azzal a problémával, hogy nem tudja kire bízni a kutyáját rövidebb vagy hosszabb időre. Szerencsére sok panzió van már, ahova nyaralás, utazás esetén vihetjük kedvencünket. De mi a helyzet, ha csak sétáltatásról van szó? Vagy etetésről? Vagy a kutyádra otthon kell vigyázni. Egyáltalán, hol és hogyan keress olyan embert, akire szívesen rábízod a kutyádat? Itt a válasz!

Tavasszal indult útjára a DogSurf.hu , az első magyar online kutyaszitter kereső szolgáltatás, ahol több száz szitter közül válogathatsz, időpont, helyszín és szolgáltatás szerint. Szuper lehetőség gazdiknak és szittereknek egyaránt, legyen szó csak egy pár órás sétáról, otthoni felügyeletről, etetésről vagy panzióztatásról. A DogSurf-öt Fürstall Kata és Schmidt Dániel alapította, szeptemberben kezdték el a fejlesztést és 2016. márciusában indították útjára a szolgáltatást, több mint 400 regisztrált szitterrel.

A DogSurf-ről Katával beszélgettünk.

Hogyan és mikor született az ötlet?

Az ötlet 2015. nyarán született, amikor is kereslet találkozott a kínálattal. Nekem nem volt kutyám, de mindig szívesen vigyáztam máséra. Daninak volt kutyája, és sokszor jól jött volna a segítség. Innen jött egy ötlet: csináljunk egy oldalt, ahol szimpatikus, kutyabolond szitterek és jófej gazdik egymásra találhatnak, hogy a kiskutyák akkor is boldogok lehessenek, amikor a gazdájuk épp nem ér rá.

Kép
forrás: DogSurf.hu

Az első kérdés ami felmerül egy gazdiban: hogyan szűritek a szittereket, honnan tudhatom, hogy rábízhatom a kutyámat?

A kutyaszitterek egy szigorú regisztrációs folyamaton mennek végig, ahol be kell mutatkozniuk, és meg kell minket győzniük arról, hogy akár a saját kutyánkat is bátran rájuk bízhatjuk. A regisztráció része egy szakértő segítségével összeállított teszt, amelyből kapunk egy képet arról, hogy mennyire értenek a kutyákhoz. A kutyaszittereknek kell tapasztalattal rendelkezniük kutyatartás terén, és kell tudniuk a felelős kutyatartás alapszabályait.

Hogyan lehet jelentkezni szitternek?
Szitternek jelentkezni a dogsurf.hu oldalon a regisztrálok menüpontban lehet. A regisztráció minden pontját ki kell töltenie a jelentkezőknek. Ha nem kapunk valakiről elég információt, vagy nem tölti ki a kérdéseket, akkor visszaküldjük neki az adatlapot, hogy töltse ki újra. És persze ezután jön a neheze, a szűrés, amiről fent írtunk.

Kép
forrás: DogSurf.hu

Nagyjából mennyibe kerül a szolgáltatás?

Az oldal regisztrációs díj nélkül használható, a gazdik kereshetnek a szitterek között. Ha a gazdi megtalálta a számára szimpatikus szittert, választhat 4 féle előfizetési díj közül. A díj befizetése után tudja felvenni a szitterrel a kapcsolatot.
A regisztrációs díj az alábbiakat tartalmazza: kapcsolatfelvétel a szitterrel, biztosítás arra az időre, amikor a kutya a szitternél van, kedvezmények a DogSurf partnereinél. A tagsági díjon felüli szitternek járó díjat a szitterek maguk határozzák meg, és teszik közzé profiljukon.

Szitterek számára az oldalon való megjelenlés ingyenes, azaz a szitterek profilja mindenki számára elérhető. Ha egy gazdi megbíz egy szittert, akkor a szitternek be kell fizetnie 1 500 Ft aktiválási díjat, mely a bérszámfejtéséhez szükséges. A DogSurfön végzett feladatok ellátásáért minden esetben fizetünk a kutyaszitterek és sétáltatók után adókat és járulékokat. A szitter profilján beállított árnál magasabb összeget lát a gazdi, ebbe az árba már bele van építve a szociális hozzájárulási adó, a szakképzési hozzájárulás és minden esetben befizetjük a szitterek után a személyi jövedelemadót is.

Mik az első visszajelzések, tapasztalatok
Nagyon sok visszajelzés érkezett, amiből az derült ki, hogy mind gazdi mind szitter oldalról nagyon nagy szükség volt egy ilyen oldalra. Minden visszajelzésnek nagyon örülünk, mert ez alapján tudjuk még jobbá és egyszerűbbé tenni az oldalt.

A csapat további tagjai: Zalkai Bálint fejlesztő, Mihalik Bence designer, Endrődy Szabolcs kreatív. Szakmai segítők: Vass Viktória a Kutyológiától, Kis Anna a Kutyaelsősegélytől.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.