A JOY Tündér ismét jót tett: Ti JOY olvasók is támogattátok az Állatvédőrséget

Alberti Petra Bianka

A májusi, JOY napok kuponos lapszámunk megvásárolásával minden kedves olvasónk 10 Ft-tal hozzájárult az Állatvédőrség támogatásához, és végül 1 millió Forinttal tudtuk támogatni a rászoruló négylábúakat.

Sokkal jobb érzés úgy vásárolni, hogy tudod, még jót is teszel vele, ugye? Március végén találkoztunk Tornóczky Anitával, az Állatvédőrség ügyvezetőjével, és akkori legújabb pártfogoltjával, a csontsovány és megszeppent Kólával. Azóta eltelt 3 hónap, és Kóla már életvidáman, jól tápláltan játszadozik kutyatársaival, és talán hamarosan az álomgazdihoz költözik.

Főszerkesztőnk, Edina, és Kóla rögtön jó barátok lettek. Ez az előtte-utána kép többet mond minden szónál. Ezért érdemes támogatni az állatvédők munkáját.

Közben lezajlott a JOY napok, és a JOY olvasók összefogásával 1 millió forintot gyűjtöttünk össze, amivel az Országos Állatvédőrség munkájához járultunk hozzá.

Íme PÁR kép és videó néhány boldog kutyusról az Állatvédőrség mentettjei közül, akik lelkes csaholással és hatalmas nyálas puszival köszönik szépen mindenkinek TÁRSAIK NEVÉBEN IS AZOKNAK, aki a májusi JOY megvásárlásával segített nekik!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
A JOY Tündér ismét jót tett: Ti JOY olvasók is mind támogattátok az Állatvédőrséget