Lehet, hogy te is szerepelsz a The Biebers új foci EB-s klipjében? Itt a srácok új dala a magyar összefogásról!

Joy.hu

A srácok óriási futball rajongók, így hát nem csoda, hogy megihlette őket az az óriási lelkesedés és összefogás, amit a magyar válogatottnak való szurkolás során tapasztaltunk az országban az utóbbi hetekben.

"Megtelt a tér, szorítunk helyet, ha jönnél. Arcunkon festék, magadra zászlót vettél: szemedben ég. Látszik, hogy győzni jöttél, mondd, hogy az éjjel soha véget nem ér."

A The Bieberst alapító Puskás Peti és testvére Puskás Dani személyesen is átélték a Ausztria felett aratott magyar siker utáni győzelmi mámort. Zászlót lengetve vonultak a tömeggel és részesei voltak annak a csodálatos egységélménynek, amely összekapcsolta az embereket azon az estén. A srácok annyira feltöltődtek, hogy még aznap éjjel megírták a dalt; Dani a zenét, Peti pedig a szöveget. Másnapra már készen voltak az alapok.

A "Felgyulladt a város" youtube videóját pedig stílusosan azokból a világhálón fellelhető fotókból készítették el, amelyen önfeledten ünneplő magyar drukkerek szerepelnek és ellátták a képet a #HUN hashtaggel.


Hogy tetszik a dal?