Cukor-, tej-, gluténmentes meggyes piskóta
Gasztro, Desszert, Allergénmentes2016. június 24. #recept#Cukormentes#Gluténmentes#gasztro#Allergénmentes#tejmentes
Ha odavagy a finom édességekért, mégis valamilyen allergia vagy diéta miatt meg kell vonnod magadtól a finomságot, ajánlunk egy egészségesebb változatot!
A Tegyünk Együtt Egymásért egyesület azért alakult, hogy segítsenek a hozzájuk hasonlóan valamilyen ételallergiában küzdőknek, gluténérzékenyeknek, tejérzékenyeknek, paleo diétázóknak, különböző tippekkel és receptekkel! Már a JOY.hu-n is megosztanak egy-két finomságot és tanácsot! Íme Mona receptje:
Recept
Joghurtos meggyes piskóta
Hozzávalók
- 2 dl növényi joghurt
- 2 tojás
- 5 gr sütőpor
- 1,5 ek. Nocarb 1:7 édesítő
- 15 dkg Nutri fee mix per dolci
- 10 dkg meggy fahéjas édesítőbe forgatva
Az alapanyagokat jó alaposan kikeverjük, majd egy szilikon formába öntjük. Beleszórjuk a meggyet, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-25 perc alatt megsütjük.