El ne ájulj, ha meglátod: Ryan Gosling Budapesten van

Europress
Alberti Petra Bianka

A világ egyik legdögösebb színésze ugyanis nálunk forgatja új filmjét, ma érkezett.

Bocsi, de szólnunk kell: Ryan természetesen nem egyedül érkezett, magával hozta két pici gyerekét, a 2 hónapos Amandát és a másfél éves Esmeraldát, gyermekei anyját, Eva Mendest, és még kutyájukat, George-ot is. Ebből viszont kiderül, hogy nem csak villámlátogatást teszt Budapesten, így nagyobb az esély, hogy összefuthatunk vele a magyar főváros utcáin. (Ó, bárcsak bárcsak!!!)

Olvasd el ezt is!
Megérkezett a legújabb Gosling-baba, tudd meg a nemét és a nevét!

Péntek reggel szállt le a gépük a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Amint megtudjuk, hol szállnak meg, és hol lesznek a forgatási helyszínek, azonnal jelezzük, kedves Goslingerek!

forrás: MTI Fotó: Kallos Bea
Ryan Gosling sokszor veszi ölbe egyébként nem kistermetű kutyáját, ha a helyzet úgy kívánja
forrás: MTI Fotó: Kallos Bea
Eva Mendesék figyelnek a gyerekek privát szférájának óvására
Olvasd el ezt is!
Imáink meghallgattattak: Ryan Gosling Budapestre jön!!!

A sármos színész egy másik klasszissal, Harrison Forddal forgatja kis hazánkban a Szárnyas fejvadász folytatását. Az 1982-es filmben Harrison volt a főszereplő, ezek szerint visszatér a folytatásban.

A film sztorijáról: Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard (Harrison Ford) feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában.

Oszd meg a hírt a barátnőiddel is, és ha netán összefutnál Ryannel, AZONNAL KÜLDJ KÉPET NEKÜNK FACEBOOKON :)!