Beindult a kertmozi szezon - Mutatjuk, hogy hol nézhetsz filmet a szabad ég alatt!

Europress
Joy.hu

A kertmozik most újra virágkorukat élik, ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Mutatjuk, hogy milyen szabadtéri mozik várják az érdeklődőket a fővárosban!

Budapest - MOMKult, MoziKert

A budapesti MOMKult a régi kertmozik hangulatát szeretné megidézni programjaival. Kedvezőtlen időjárás esetén a filmeket fedett helyszínen vetítik le, a filmek kezdési időpontja 21 óra. Olyan alkotásokat láthatnak itt július-augusztusban a mozirajongók, mint a Macskafogó, a Csodálatos Júlia vagy a Házibuli, szóval érdemes egyszer benézni!

Budapest - Fellini Római Kultúrbisztró

A Római parton főleg művészfilmekkel várják az érdeklődőket ezen a nyáron, már június 8-tól. A vetítések ingyenesek és 12 héten át tartanak majd.

Budapest - Tranzit Kertmozi, Tranzit Café

Itt a Tranzit Art Café teraszán zajlanak majd a vetítések, amik június 20-tól kezdődnek. A program tartalmaz gyerekfilmeket és klasszikusokat a 60-as, 70-es évekből, de a Woody Allen- rajongóknak is kedvez a műsor, hiszen sok filmet vetítenek le a rendezőtől is.

Budapest - Kertmozi, Hajógyári-sziget

A Kertmozi Truck üzemeltetésében működik itt ez a szabadtéri program a Golftanya területén, ahol olyan filmeket nézhetsz idén nyáron, mint pl. az Amelie csodálatos élete, a Vicky, Christina, Barcelona vagy a Drive. Ja és fincsi popcorn is kapható a helyszínen, hogy még jobb legyen a hangulat!

+1 vidéki helyszín:

Zalakarosi Kertmozi

A megújult zalakarosi kertmoziban premierfilmekkel várják a mozizókat a nyár minden napján, 21 órától, péntek-szombaton pedig 22.30-tól is. A jegyár egységesen 1200 Ft és a helyszínen büfé is működik.


Te melyik kertmoziba látogatsz el idén nyáron?

Olvasd el ezt is!
Jön a Kardashian-mozifilm?