Heti programajánló koránkelőknek: június 20-26.

Europress
Joy.hu

Ha te is igazi 'early bird' vagy, aki imád már hajnalban kipattanni az ágyból és korán kezdeni a napot, akkor ez a cikk neked szól! Mutatjuk a legjobb programokat a hétre!

Solis Occasum: reggeli és mozgás a város felett

A reggeli 5 órás kezdés bár korainak tűnhet, mi mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes a megszokottnál picit előbb felkelni, és felugrani június 23-án reggel a 360 bar-ba, hogy aztán a napindító kávédat szürcsölve te is együtt ébredezz a várossal. Jógázz a napfelkeltében Budapest felett, vagy csak reggelizz egy jót, miközben feltöltődsz a munka előtt, és meglátod rögtön jobban indul majd a nap. A belépő tartalmazza a csoportos jóga órákat, és természetesen egy finom reggelit is, amihez frissen préselt 100%-os Superjuice gyümölcslé is jár. Bővebb információ: https://www.facebook.com/events/287871194890343/

Hangulatos hajnali futás

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor a város még csak ébredezik, de te már az utcákat rovod és egyedül, a gondolataidba merülve futhatsz a még kihalt utakon! Próbáld ki, hogy milyen az esti helyett a reggeli sport: tuti, hogy te is hamar rákapsz majd!

forrás: Europress

á Table: finom falatok már korán reggeltől

Az á Table cuki kis kávézói már reggel 7-től várják a vendégeket, hogy fincsibbnél fincsibb péksütikkel és kávékkal kényeztessék őket. A francia hangulatú kis reggeliző (amiből szerencsére már 3 is van Budapesten), reggeli menüt is kínál, amit 7-től 11 óráig kóstolhatsz meg.

Itt találod: 1051 Budapest, Arany János utca 16., 1077 Budapest, Wesselényi utca 9., 1024 Budapest, Retek utca 6.


Te koránkelő vagy, vagy szeretsz inkább sokáig aludni?