Wow! Selena Gomez Louis Vuitton kampányfotói csodásan sikerültek!

Ujvári Viki

A nagy brandek imádnak celebekkel dolgozni, amiben őszintén megvallva nincs is semmi meglepő. Most éppen a Louis Vuitton döntött egy csillag mellett!

Annyi lelkes "front row" év után, végre Selena Gomez is belépett a kampányarcok csapatába! Egy ideje sejthető volt már, hogy a fiatal énekesnő és a francia divatház közt valami alakulóban van, és most végre pont került a találgatások végére.

A Bruce Weber által készített fotókból, most kis ízelítőt is kaptunk: Nicolas Ghesquiere végre lerántotta az első leplet a nagy titokról, nem máshol mint az Instagram profilján.

A Louis Vuitton kreatív igazgatója büszkén mutatta be a Series 5 kampány első darabjait. Az egyiken Selena egy oversized szőrme kucsmát visel egy bőrkabáttal, miközben egy mini Vuitton trunk táskát tart maga előtt.

A 23 szépségnek ez az első igazi nagyobb lépése a divatvilág luxus berkei felé, és úgy tűnik ezt a feladatot is profi módon oldja meg. Mindez persze Kate Young érdeme is, hiszen a stylist munkájának hála az énekesnő stílusa jelentősen átalakult, és a kislányból egy év leforgása alatt, igazi nő lett!

Olvasd el ezt is!
Szívszorító dallal, könnyek között búcsúzott meggyilkolt barátnőjétől Selena Gomez

A csoportképet se szeretnénk kihagyni, íme...

Mi pedig csak annyit mondhatunk: csak így tovább Selena, és kíváncsian várjuk a folytatást!

Olvasd el ezt is!
Selena Gomez lélegzetelállító cipőgyűjteménye, amit minden nő elfogadna