Sokkoló részletek derültek ki Christina Grimmie gyilkosáról

Joy.hu

Napról napra újabb és újabb részletek látnak napvilágot a fiatal énekesnő tragédiájáról, ami az egész világot megrázta. Most a gyilkos személyéről és indítékairól derült ki több meglepő dolog...

Mint azt korábban megírtuk, a The Voice-ban is szereplő YouTube sztárt, Christina Grimmie-t egy őrült rajongója, Kevin Loibl lőtte le június 11-én, amikor a lány éppen a koncertje után, Orlandóban dedikált. A TMZ most sokkoló részleteket derített ki a gyilkosról, akinek a munkatársai nyilatkoztak az amerikai hírportálnak.

Furcsa dolgok derültek ki a lövöldözőről, Kevin Loibl-ról

Ők azt mesélték: Kevin évek óta megszállottan imádta Christinát és mindenáron szerette volna felkelteni a lány figyelmét. Ezért mindent meg is tett: elment a lány összes koncertjére, próbált vele kapcsolatba lépni, munkatársainak pedig azt hazudta, hogy ez sikerült is. (Később persze kiderült, hogy ebből semmi nem volt igaz).

A férfi olyan messzire ment, hogy még a külsejét is megváltoztatta csak azért, hogy vonzóbb lehessen az énekesnő számára: hajbeültetésen vett részt és plasztikai műtétre is vállalkozott - elmondása szerint ezt is mind azért, hogy felkeltse Christina érdeklődését. Azonban ez nem sikerült, kollégái pedig arra is felhívták a figyelmét, hogy a sztárnak pasija van: a producere, akivel nem volt publikus a románc, de a közösségi oldalaikon egyértelmű bizonyítékok voltak erre.

Christina és szerelme

Kevin ezt hallva állítólag kétségbeesett, és a sok próbálkozás után dühbe is gurult: ekkor döntött úgy, hogy ha nem lehet övé a lány, akkor inkább lelövi...

Szörnyű, ami történt,


még most sem hisszük el...

Olvasd el ezt is!
Szívszorító dallal, könnyek között búcsúzott meggyilkolt barátnőjétől Selena Gomez