Kim Kardashian és az ízléses pucérkodás? Nézd meg az eredményt!

Europress
Reni

A szépséges örmény származású reality sztár a férfitársadalom legnagyobb örömére ismét ledobta a textilt és megmutatta női bájait egy fotósorozat erejéig.

Kimtől egyáltalán nem áll távol ilyesfajta fotókhoz modellt állni, nem először vetkőzik és nagy valószínűséggel nem is ez volt az utolsó alkalom. A 35 éves reality sztár ugyanis -bár második gyermeke, Saint születése óta folyamatosan fogyókúrázik- két gyermek után is teljes joggal lehet nagyon büszke a saját testére és ha lehetősége adódik, nem is szégyelli magát a nagyvilágnak megmutatni.

A Kardashian család üdvöskéje a pikáns képek tanúsága szerint egyáltalán nem szégyenlős, abszolút nem zavarja a félmeztelenség, a haja és a sminkje pedig elsőosztályú.
A két profi divatfotós, Mert Alas és Marcus Piggott által fotózott anyag ízlésesre sikerült, az volt a céljuk, hogy az olykor gátlástalansággal vádolt Kim tipikus pucérkodó képeinek stílusát abszolút elkerüljék, döntsd el te hogy sikerrel jártak-e.

Mindenesetre az tény, hogy a sorozat cseppet sem szűzies, és ismét megdobogtathatja a különleges szépségért rajongó férfi-szíveket!

Ez aztán ismét nagy merészség volt!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Hűha! Kim Kardashian mindent megmutat a GQ magazinban!