Kiderült Péter Szabó Szilvi babájának neme

Red Lemon
Joy.hu

Az énekesnő és párja már számítottak erre az eredményre, hiszen voltak "jelei" annak, hogy milyen nemű is lesz a pici...

Végre kiderült, hogy a Nagy Duett győztes párosának énekesnője kislányt hord a szíve alatt! Szilvi és párja, Gyuri nagyon boldogok és már nagyon várják a baba érkezését. Már a neveken is gondolkodtak: az énekesnő azt mondta, hogy még nem döntöttek ugyan, de olyan szempontok szerint válogatnak, mint hogy könnyű legyen becézni, vagy hogy a gyereknek felnőttkorában se kelljen szégyenkeznie amiatt, hogy esetleg bugyuta nevet kapott. És ami a legfontosabb, az a jelentése - tette hozzá a kismama.

Szilvi legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy várandós lett, erről így beszélt nemrég:

Már a húszas éveim elején feléledt bennem az anyai ösztön, és nagyjából 25 éves koromra már biztos voltam benne: mielőbb anya szeretnék lenni. Szerencsére Gyuri személyében a megfelelő édesapa is megérkezett, és amint a megfelelő szakaszába ért az életünk, illetve az időbeosztásunk, megfogant a gyermekünk.

- Red Lemon
forrás: Red Lemon

Szilvi azt is elmondta, hogyan derült ki, hogy a kisbaba lány, és hogy mik voltak ezzel kapcsolatban az első gondolataik:

Amint közeledett az eredményközlés időpontja, már a párom sem volt biztos abban, hogy kisfiú lesz. Anyu is lányra tippelt, a népi hagyományok szerint szintén egyértelmű jelei voltak, hogy kislány lesz. Ha ránk üt majd a lányunk, akkor egy igazi kis huncut lesz. Olyan kis hölgy, akinek a szeme sem áll jól. Képzeletemben ilyennek látom őt. Lány létére biztos szeret majd focizni az apjával, de lesz benne egy nagy adag nőiesség is.

- Red Lemon

Még egyszer gratulálunk a picihez!

Olvasd el ezt is!
Újabb Gólyahír a Nagy Duettben!