Nem csak a nőket bántják: Patrick Swayze-t állítólag terrorban tartotta felesége!

Reni

Sosem lehet tudni, mi rejlik a látszólagos családi idill mögött...a hét éve elhunyt színész házasságáról viszont sötét részletek láttak napvilágot.

Ki gondolta volna, hogy a tündérmesébe illő, 34 évig tartó házasság miféle borzalmakat rejthet, ha nem vakít a reflektorfény? Patrick Swayze és felesége, Lisa Niemi házasságára pontosan illik a leírás - állítják a közel hét éve elhunyt színész barátai. A Radaronline exkluzív tudósítása szerint a Dirty Dancing méltán híressé vált sztárja, életének fájdalmas utolsó néhány éve semmi másról nem szólt már, csupán a mindennapi csatákról, melyek gyakran tettlegességig fajultak. A portál állítása szerint közeli barátoknak és más családtagoknak szörnyülködve kellett végignézniük ugyanis, ahogy a mindössze 45 kilóra fogyott színészt felesége szó szerint börtönben tartotta, gyakran a Ghostból is ismert sztártól még a saját édesanyját is eltiltotta!
Az igazságot csak ők ketten tudhatták, Patrick közeli barátja viszont váltig állítja, hogy ezek a borzalmak zajlottak a Swayze házban...

Szomorú történet!