4 piros jelzés egy kapcsolat elején, amit észre kell venned

Europress
Birta Brigi

Amikor szakításra kerül a sor, sokan mondják azt, hogy hamarabb észre kellett volna venni a jeleket, esetleg nem is lett volna szabad elmélyedni a kapcsolatban. De vajon, mi az, amire fokozottan figyelni kell?

Olvasd el ezt is!
Ezt veszik észre rajtad a pasik először

Egy tanulmányban azt állítják, hogy a kapcsolatok átlagosan 2,9 évvel korábban tönkremennek, mint ahogy végleg elbúcsúznának egymástól a párok. Nyilván ebben a felmérésben több tízéves, gyerekes házaspárok és részt vettek, de azért te sem szeretnéd húzni azt, aminek nincs értelme, akár 2 hónappal tovább sem, ugye?

Ha egy párkapcsolat elején előjönnek ezek a jelek, érdemes őszintén megvizsgálnod a viszonyt:

1. Az elején még mindenki a legjobb arcát mutatja, és ha már az első vitás helyzeteknél olyanokat mondtok egymásnak, mint a „jajj, de hülye vagy!”, az a tisztelet hiányát jelenti. Sokkal jobbra később sem számíthatsz, és a megbecsülést igenis megérdemled.

2. Amikor egy pár összejön, akkor elviekben a fellegekben kellene járniuk, és legszívesebben minden idejüket együtt szeretnék tölteni. Valami nem oké, ha a te új pasid mondjuk csak szerda esténként tud rád időt szakítani… Hiszen lehet, hogy nincs igénye arra, hogy többet legyen a barátnőjével, de az is lehet, hogy csak hülyít!

3. Ha egy srác jóban van az exével, azzal nincs semmi baj, hiszen jó jel, hogy nem bántotta meg annyira a lányt, hogy soha többet nem akarja látni. De, ha már kellemetlen számodra, hogy mennyi időt töltenek együtt, és nem tiszteli ezt, jobb átgondolni a helyzetet. Hiszen te vagy számára a legfontosabb, vagy nem?

4. Gyakran előfordul, hogy nem válaszol a mailedre, üzenetedre, esetleg órákkal később hív vissza? Ha már most ilyen, mi lesz később?

Legyél nagyon szemfüles!

Olvasd el ezt is!
Így előzheted meg, hogy megcsaljon a párod