Napi horoszkóp június 11.: a félreértések és viták napja

Europress
Reni

Nem kevés feszültséget tartogat ez a nap, de a csillagok abban is segítenek, hogyan tudod zökkenőmentesen kezelni ezeket a konfliktusokat!

KOS (március 21-április 20)

A környezetedben mindenki azt hiszi, Te vagy a szerénység mintaképe, soha nem ellenkezel senkivel, mindig másoknak behódolva azt csinálod, amit elvárnak tőled. Hogy mekkorát tévednek! Igenis megvan a saját véleményed mindenről és mindenkiről, csak épp nem hagynak szóhoz jutni. Épp ezért eljött a Te időd, hogy mindenkit felvilágosíts, hogy megmutasd, mekkora akarattal és hanggal is bír az az ember, akiről azt hitték, átléphetnek rajta! Kelj fel és járj! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, kezdesz fáradni, a kezdeti lelkesedésed alább hagyott, nem annyira motivál már az, amit csinálsz. Nem biztos azonban, hogy forró fejjel, gondolkodás nélkül ott kellene hagynod csapot-papot és más irányba indulni. Próbáld megtalálni a jelenlegi tevékenység napos oldalát és arra felé indulj. Ha kell, kérj tanácsot, keress egy olyan személyt, aki nincs még kiégve és lelkesen megy előre. Ragadd meg a kezét és menj vele!

IKREK (május 22-június 21)

Nehézség adódik valakivel, mert a rossz kommunikáció miatt elbeszéltetek egymás mellett. Itt az idő tisztázni a sérelmeket és tiszta vizet önteni a pohárba. Ha sikerül mindent megbeszélnetek és túlléptek a sérelmeken, minden vissza állhat a régi kerékvágásba és Te is nyugodtan fogsz tudni aludni. Csak elég bátornak, nyíltnak és őszintének kell lennetek egymással és akkor nem lesznek nézetelterések és durva viták. Próbáljatok meg szimbiózisban élni!

RÁK (június 22-július 22)

Találkozol valakivel, akivel elsőre nem szimpatizálsz, mitöbb kifejezetten ellenszenvesnek találod, ahogy azonban minél közelebb kerültök egymáshoz, annál jobban izgatja a fantáziád, annál kíváncsibb leszel és elhatározod, hogy hagyod magad elcsábítani. Édes a bűnbe esés, azonban légy óvatos, ha leszáll a rózsaszín köd, egyre nehezebbek lesznek a látási viszonyok is, nehogy aztán hasra ess, a nagy szerelemben! Mielőtt belevágsz egy új kapcsolatba, nem árt tisztázni, mit vársz el a másiktól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta feladattal bíznak meg, amely eddigi karriered egyik legnagyobb kihívása. Pontosan tudod, mekkora teher ilyen nagy mértékű felelősséget magadra vállalni, Te azonban teljesen biztos vagy benne, hogy a hátad mögött lévő tapasztalat és tudás alapján csukott szemmel is el tudsz igazodni a bózótosban. Ne legyen kétségeid afelől, hogy hogyan fog elsülni a végén a puska, teljesen biztos, hogy nem fog megsebesíteni senkit és Te sem szorulsz majd ápolásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Most a helyén van az eszed, racionálisan végig tudod gondolni, mi és miért jó neked, ami pedig ártalmas azt ki tudod zárni, nehogy véletlenül rátelepedjen a válladra és ne tudd elhessenteni onnan. Ne hagyd magad a körülmények által befolyásolni, tedd azt, amit jónak látsz. Ha rosszul döntesz, azzal is neked kell majd elszámolnod, nem másnak.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általad eddig ismeretlennek vélt vizekre eveztél, nem tudod, merre van a vízesés, van-e még lehetőséged visszafordulni, mielőtt az életedért kellene küzdened. Mivel azonban van rajtad mentőmellény és nem egyedül ülsz a kenuban, bátran kievezel a nyílt vízre. Mielőtt azonban ezt megteszed, gondold végig, milyen veszíteni valód van, mérlegelj, miféle veszélyek várhatnak rád és mennyire bízol meg a társadban. Ha minden stimmel és teljesen nyugodt vagy a körülmények felől, belevághatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szeretnéd, ha a szerelmi életed a terveid szerint alakulnának, rá kell azonban ébredned, hogy ez bizony nem egy tündérmese, Te pedig nem a cipőjét elveszített hercegnő vagy! Vannak olyan helyzetek, amikor áldozatot kell hoznod a saját boldogságod érdekében, noha nagyon nehezen hozod meg ezeket az áldozatokat. Hidd el, ha döntesz és cselekszel, sokkal könnyebben jön a szerelem is! Ha nem mersz, nem fogsz nyerni sem!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladatot vállalsz el, amely számodra eddig ismeretlen dolgokat rejt, nem vagy ezügyben túlzottan tapasztalt. Így tehát kérdezz meg valakit, mi a bevett szokás, hogyan kellene megoldanod a helyzetet a benne lévő, több ismeretlenes egyenlettel. Nem szégyen az, ha kikéred mások véleményét, ez most nem az a vetés, amit egyedül kell learatnod!

BAK (december 22-január 21)

Olyan kalandra mondasz igent, amibe az első pillanatban bele sem gondoltál mélyebben, most azonban megtorpanni látszol. Nem lehet mindig a négy fal között mozogni, feljebb kell néha tolni a határokat, mert így soha nem fogsz új dolgokat megtapasztalni. Légy bátor, vesd bele magad az Életbe, mert még az is lehet, hogy mostantól sokkal vakmerőbb leszel az eddigieknél!

VÍZÖNTŐ (január 22-február 19)

Nagyon régóta dolgozol valamiért, mindent megteszel, hogy sikerüljön a végére érni és végre megpihenhess. Elég sok energiádat felemésztett már és a türelmed is eléggé fogytán van. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügyről van szó, összeszeded magad az utolsó etapra. Fel ne add, mert bár még nem látod tisztán, lehet, hogy karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenféleképp végezni szeretnél minden egyes, mára kitűzött feladattal, hogy aztán zavartalanul élvezhesd a hétvégét, ám minél jobban sürgeted a dolgot, annál kevésbé haladsz előre. Túl sok mindent csinálsz egyszerre, ami megnyújtja a feladatok elvégzését. Nyugi, ha ésszel és nem ösztönnel csinálod, minden idejében készen lesz és mehetsz a barátokkal kikapcsolódni!