Nézd meg, milyen volt Lily-Rose Depp a szalagavatóján! - Álomszép ruha, csontsovány lány

Ujvári Viki

A világsajtó még mindig Johnny Depp és Amber Heard válásával van tele, és egy darabig várhatóan nem is kerül majd pont az ügy végére. Viszont történnek jó dolgok is a Depp család háza táján, most éppen az, hogy a színész egyetlen lánya elballagott!

Lily-Rose Depp bizony már 17 éves, így őt is megilleti a szalagavató bál élménye, ahova egyébként egy napjainkban csak "pucérruhaként" emlegetett, pikkelyes darabot választott. A ruha gyönyörű, de genetika ide vagy oda, Lily már-már betegesen vékonynak tűnik benne...

A fotót Kevin Smith posztolta a Chanel ifjú múzsájáról és barátnőjéről. És hogy miért pont ő? A leginkább a Jay és Néma Bob-ból, és a Shop Stop-ból ismert színész most éppen rendezőnek állt, és gyorsan le is forgatott megint egy filmet Yoga Hosers címmel, amiben lánya, Harley Quinn Smith és Lily-Rose játsszák a főszerepet. Csakhogy még tegyünk bele egy gyors csavart, hogy kerek legyen a történet: ez a fotó egy büszke apuka posztja a világnak, ugyanis Kevin lánya Harley mosolyog Lily jobbján.

Olvasd el ezt is!
Johnny Depp szexuálisan fluid tinilányának új pasija elvált apuka

A film egyébként már magyar címet is kapott: Jógaőrültek! A tartalmi részt illetően annyit tudunk, hogy két tinilány az iskola mellett bolti eladóként dolgozik, és a jógán kívül, maximum a felsős fiúk képesek felkelteni az érdeklődésüket. Ám amikor a srácok végre buliba hívják őket, bezavar a munka, és az esti műszak alatt egy ősi gonosz titok miatt, apró náci kolbászemberkékkel kell megküzdeniük....Igen, jól olvastátok! Erről röviden csak ennyit!

A Sundance Filmfesztiválon már le is vetítették ezt a tartalma alapján érdekes alkotást, és az már biztos, hogy az amerikai bemutató július 29-én lesz, a magyar premierről pedig még nincsenek információk.

Zárásként íme még két kép, ahol éppen barátnői körében látható!

Mit gondolsz? Kicsivel több fánk ráférne, nem?

Olvasd el ezt is!
Merész! Johnny Depp lánya a kapucnit húzott a vörös szőnyegre!