Erre figyelj, ha színes rúzsokkal kísérletezel

Europress
V. Zsófi

Néhány éve megszoktuk már, hogy a piros, bordó és nude árnylatok között megjelent az élénk pink és a korall, de az utóbbi időben szinte már bármilyen színű rúzst viselhetünk. Összeszedtünk néhány támpontot, ha neked is megjött a kedved a kísérletezéshez!

A sötét, feketébe hajló árnylatok: a mélyvörös vagy a padlizsánlila kifejezetten jól mutatnak világos bőrön, izgalmas kontrasztot alkot a porcelán a sötét színnel és van annyira karakteres, hogy a tökéletessé varázsolt arcbőrön és a rúzson kívül másra nem is lesz szükséged.
Próbáld ki a Helia-D BB krém világos árnyalatát!

A különböző kék és zöld rúzsok is egyre népszerűbbek, általában elmondható, hogy az élénk árnylatok a barnább vagy sárgásabb tónusú bőrhöz mutatnak jól.

forrás: Europress

A pirosas árnyalatokra pedig általában igaz, hogy a melegebb, korallosabb színek a meleg bőrtónushoz passzolnak, míg a hideg pinkesebbek vagy lilásabbak gyakrabban működnek hideg bőrtónussal.

Ha nehezen tudod eldönteni, hogy hideg vagy meleg árnyalatú a bőröd, próbálj az arcodhoz ezüst és arany ékszert, ha az ezüst passzol jobban, akkor hideg, ha az arany, akkor meleg tónusú a bőröd.

A szederszínű rúzs fehérebbnek mutatja a fogaidat!

Olvasd el ezt is!
Itt a szezon legrejtélyesebb frizuratrendje, a titkos szivárványhaj!
forrás: Europress

Joy-tipp: Soha ne hagyd abba a kísérletezést, szinte mindenféle színből lehetséges, hogy találsz a bőrödhöz illő árnyalatot!

forrás: Europress

Neked milyen a legvadabb árnyalatú rúzsod?