Ritka pillanat: együtt lépett a vörös szőnyegre a három Olsen lány!

Ujvári Viki

Ritkán látni olyan együttállást amikor mindhárom Olsen nővér egy helyen, egy kamera előtt pózol, és most éppen ez történt a 2016-os CFDA Awards vörös szőnyegén!

A 29 éves tervezőpáros - hiszen ők már inkább a divat világában próbálnak kiemelkedőt alkotni, mint a filmes szakmában - és 27 éves húguk Elizabeth, végre egy helyen volt, egy időben, és boldogan állták a kamerák hadát, hiszen ilyen is ritkán van, így archiválni szinte már ezért is szükségszerű, nem csak a ruhákért!

Mindhárman a fekete szín mellett döntöttek, ami egy vörös szőnyeges eseményen talán a legkézenfekvőbb megoldás. Pont a tőlük jól megszokott módon volt sikkes és minimalista a megjelenésük, ez már szinte a testvérek védjegyévé vált - az ikreké legalábbis mindenképp!

A CFDA egyébként a Council of Fashion Designers of America díjkiosztó gála, amit minden évben New York-ban rendeznek meg, és értelemszerűen a divatszakma különféle berkeiből kerülnek ki a győztesek. Az Olsen ikrek a The Row márkájuknak köszönhetően már háromszor vehették át ezt a nívós díjat, először 2012-ben, majd 2014-ben, legutóbb pedig 2015-ben. Idén azonban sajnos üres kézzel távoztak! Sebaj majd jövőre!

Szépek így együtt, nem?

Olvasd el ezt is!
Saját jogon stílusikon: Elizabeth Olsen