Anyja-lánya: Kate Moss kislánya megkapta élete első Vogue címlapját

Ujvári Viki

Kate Moss még mindig a világ egyik legismertebb modellje, és a néha kicsit botrányos életén túl is van miért beszélni róla! Most például arról, hogy végre lányával együtt láthatjuk a Vogue címlapján.

Cindy Crawford és Kaia Gerber-hez új anya-lánya páros csatlakozott Kate és Lila Grace képében. A mindössze 13 éves szépség apukája egyébként Jefferson Hack, aki a Dazed & Confused magazin alapítója és vezető szerkesztője, az ifjú hölgy így mondatni tényleg a divat világába született! Szerencsére édesanyja nem turnézta át vele a világot és mindig is óvta a reflektorfénytől egyetlen porontyát, így minket is meglepetésként ért (még akkor is ha ez az élet rendje), hogy az a néhai bájos kislány milyen gyönyörű nagylánnyá cseperedett.

Az apró szeplők, és a nagy szemek erősen emlékeztetnek a '90-es évekbeli Kate Moss-ra, arra a szende lányra aki villámsebességgel tört be a divat világába, és akinek a neve ma már készpénz a sikerre.

A Vogue Italia júniusi címlapját egyébként Mario Sorrenti fotózta, a téma pedig a család és a szerelem volt. Kíváncsian várjuk, hogy legközelebb melyik génnyertes párost láthatjuk majd egy röpke címlap erejéig?! Halkan mondjuk, hogy Claudia Schiffer-nek két lánya is van...

Mit gondolsz? Ugye milyen szép Lila Grace?

Olvasd el ezt is!
Csupán 18 éves Kate Moss új pasija