Június a szakítások hónapja: újabb sztárpár ment szét váratlanul

Alberti Petra Bianka

Van valami a levegőben, mert még csak június negyedik napjánál tartunk, mégis túl vagyunk 3 nagy sztárpár-szakításon, amikre nem gondoltuk volna, hogy mostanában bekövetkeznek. Mutatjuk, kik a szerencsétlen széria újabb áldozatai!

Olvasd el ezt is!
Szakítottak Taylor Swifték, de miért?
Olvasd el ezt is!
Gigi és Zayn szakítottak, és ez az oka

Demi Lovato és Wilmer Valderrama 6 év után vetett véget látszólag harmonikus kapcsolatának. A 23 éves énekesnő Twitteren jelentette be a hírt:

forrás: Europress

Hat együtt töltött szeretetteljes és csodálatos év után úgy döntöttük, befejezzük a kapcsolatunkat. Nagyon nehéz döntés volt ez mindkettőnk részéről, de rájöttünk, hogy mindenek előtt sokkal jobbak vagyunk legjobb barátokként. Mindig is támogatni fogjuk egymást. Köszönjük mindenkinek, aki felajánlotta a kedvességét és a támogatását az évek alatt. Csakis szeretettel, Wilmer és Demi

- írta.

A pár akkor kezdett el randizni, mikor Demi még csak 17 éves volt, és viszonylag a reflektorfénytől távol élték az életüket.

Deminek sok nehéz korszaka volt már fiatal kora ellenére, bulimiával is küzdött, illetve drogproblémái is voltak, két éve azonban teljesen tiszta. Reméljük a szakítás nem löki vissza őt ebbe a sötét időszakba.

Olvasd el ezt is!
Ennyi ideje nem nyúlt alkoholhoz és droghoz Demi Lovato

Kár értük, szép pár voltak, és boldognak tűntek!