Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 5: Pihenni, lezárni, tervezni a következő hetet

Napi horoszkóp június 5: Pihenni, lezárni, tervezni a következő hetet
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mi tartogat neked a mai nap? Horoszkópunkból kiderül!

NAPI HOROSZKÓP 2016. június 5.

KOS (március 21-április 20)

A mai napot szenteld a pihenésnek, mert a hét utolsó napja a legtökéletesebb lehetőség arra, hogy a gondolataid összegezve lezárd a hetet és tervezni tudj a következő napokra. Ne vállalj túlságosan megerőltető feladatokat, tartalékold az energiáidat, hisz a jövő héten szükséged lesz mindenfajta kreativitásodra. Használd ki, hogy semmit nem kell csinálnod a mai napon!

BIKA (április 21-május 21)

Hosszú idő óta egyedül dolgozol valamin, ami nagyon fontos számodra. Szinte minden energiád és időd erre áldozod, hisz határidőre kell teljesítened. Érzed azonban, hogy egyre közeledik és neked egyre fogy az erőd. Ne hezitálj sokat, kérj segítséget egy olyan személytől, akit legalább annyira kreatívnak tartasz, mint saját magad. Aki nem rontja el az eddig végzett áldásos tevékenységed. Ketten sokkal előbb végeztek és Te sem fogsz a végkimerüléstől összeroskadni.

IKREK (május 22-június 21)

Túl sokfelé járnak a gondolataid, miközben pont most kell összeszedettnek lenned. Érzed, ez az a holt pont, amikor kezded az összes energia tartalékod felélni. Emellett mindenki most hív, most keres meg, most kérnek segítséget, illetve mindenkinek most kezdesz hiányozni. Ne engedj a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, nem tudod a jelen helyzetet megoldani. Koncentrálj a feladatra!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalan helyzetedben kikéred a környezetben élők véleményét, mert attól félsz, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Azok, akik tanácsot adnak, nem biztos azonban, hogy jól látják a helyzetet és jelen esetben a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi hetekben annyira elfoglalt vagy, hogy nem jutott időd azokra a tevékenységekre, amelyekre korábban kényesen ügyeltél, hogy időt szakíts rájuk. Próbáld úgy szervezni a programod, hogy legyen időd mindenre, ami most a háttérben van, mert ha ismét szakítasz időt rájuk, sokat tudnak majd adni és ismét feltöltődsz tőlük. Gazdálkodj okosan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenféleképp szeretnél jelezni egy barátodnak valamit, amit jól látsz, neki azonban fel sem tűnik. Igyekezz úgy alakítani a szituációt és próbáld úgy formálni és irányítani a beszélgetést, hogy lehetőséged adódjon úgy tálalni a dolgot, hogy az ne legyen sértő, avagy bántó, hisz a Te szándékaid ettől igen távol állnak. Ha ügyes vagy, meglátod, megérti majd, mi a célod.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé eleged van mindenből, besokalltál, szívesen leadnád a kulcsot egy kis időre, mert ezt így nem bírod már sokáig. Erődön felül, időnként a saját elveiddel és gondolkodásoddal szembeszállva csinálod a dolgod, ez azonban csak feldühít. Szeretnél kitörni, mást csinálni, azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik valójában fontosak neked, hisz úgy gondolod, ennek hosszú távon nincs értelme. Ülj le, gondolkodj el, tedd mérlegre a dolgokat és úgy hozd meg a számodra fontos döntést, hogy minden részletet aprólékosan megvizsgáltál előtte.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy hozza az Élet, hogy olyan szituációba keveredsz, amelyben egyedül vagy az egész társasággal szemben. Pontosan tudod, hogy igazad van és teljesen felháborít az, hogy nem hajlandóak megérteni az álláspontod. Ebben a helyzetben az a legokosabb, ha nem pazarolod az energiáid arra, hogy számodra teljesen érdektelen emberekkel próbálj megértetni valamit, fordíts hátat és mindent csinálj úgy, ahogy a legjobbnak látod. Ők pedig majd a végén, ha rájönnek, mekkorát tévedtek, talán megértik, mit és miért mondtál, vagy tettél.

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta dolgozol valamin és titkon reménykedsz benne, egy napon majd zamatos gyümölcsöt terem. A többiek már-már kissé flúgosnak tartanak, mert nem vagy hajlandó feladni és pihentetni a dolgot, ehelyett egyre görcsösebben mész utána és minden lehetőséget megragadsz, hogy végül elérd a célod. Ha igazán fontosnak tartod, ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, vagy gondolnak rólad, Te csakis magadra koncentrálj!

BAK (december 22-január 20)

A környezetben mindenki unalmasnak tartja, ami téged annál inkább érdekel, Te azonban szívesen töltesz időt vele. Mindenki különbözik, mindenki a maga nemében értékes ember. Pont ezért ne úgy éld az életed, hogy másoknak megfelelj, ne mások prioritási sorrendje legyen a tiéd is. Állíts fel magadnak egy fontossági sorrendet, ahol mindent saját magad helyezel el és aszerint élsz, hogy neked mi a jó. Ha nálad ez a tevékenység a piramisban előkelő helyet foglal el, akkor nyilván valamiért számodra ez nagyon fontos és ez így van jól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan helyzet adódik, ahol gyors, egymás utáni döntéseket kell hoznod, gondolkodási idő nélkül. Ettől elsőre megijedsz, de nagyon hamar ráérzel és megragadod a gyeplőt. Ahogy nyeregbe kerültél, azonnal vágtázni kezdesz. A többiek megdöbbenéssel vegyített elismeréssel nézik végig, ahogy megoldod a feladatot. Magad sem hitted volna, de valljuk be, ezúttal a szerencse is erősen melletted állt, hogy le ne dobjon a ló!

HALAK (február 20-március 20)

A társaságnak azon tagja vagy, aki bizonyos helyzetekben hajlamos arra, hogy kéretlenül tanácsokat adjon, mindenféle trükköket osszon meg, illetve elmondja a véleményét a többieknek. Nem biztos azonban, hogy minden helyzet alkalmas arra, hogy pódiumra lépj és életvezetési előadást tarts mindenkinek. Nem fogják jó néven venni, ha állandó jelleggel eljátszod Törp papát Aprajafalváról. Tudj szelektálni, melyik szituációban mit, milyen formában mondasz és kinek mondod. Sokszor sokkal bölcsebb maradsz, ha csendesen hallgatsz. Akkor adj tanácsot, ha kikérik a véleményed, hidd el, népszerűbb leszel!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!