Ez a világ legmenőbb ébresztőórája

Kata

Kávéval és teával indítja a napod.

Az ébresztőóra, legyen szó klasszikus manuális darabról, vagy a telefonunkon megszólaló dallamról, nem éppen az ember kedvenc dolga az életben. Persze szükséges nyűg, de sokkal többet szidjuk ahelyett, hogy megdicsérnénk azért, hogy milyen jól végzi a munkáját. Nos, lehet elkészült az a darab, aminek ébresztésére öröm lesz felkelni!

A nevű találmány kapcsán soha nem fogod megnyomni a 'szundi' gombot, és morcos fejjel sem fogsz miatta kimászni az ágyból, idő előtt. Ez a kis szerkezet ugyanis azzal kelt fel, hogy elkészíti neked kedvenc kávédat vagy teádat. Este nem csak az időt kell beállítanod, hanem elő kell készítened a hozzávalókat is, hogy reggel az első illat amit érzel, a készülő ital aromája lehessen. Nem hangzik rosszul, ugye?

A szerkezetet egy londoni tervező, Josh Renouf álmodta meg, és egyelőre a Kickstarteren lehet pénzt áldozni rá, ha ki akarod próbálni. A célja az, hogy az ébredést egy keserű dologból örömteli eseménnyé változtassa, amiért mindent meg is tesz. Persze az a veszély azért fennáll, hogy az ember félálomban kiborítja a csészében gőzölgő kávéját, de egy kis odafigyeléssel ez is kiküszöbölhető lehet.

Kipróbálnád?