Kiakadtunk 2. rész - 10 női utónév, amit egyszerűen nem értünk

Europress
K. V. / Éva magazin

Ugyan hölgyeké az elsőbbség, mi mégis a férfiakkal kezdtük összeállításunk első részét, mert úgy gondoltuk, így könnyebb megágyazni a képzelőerőnknek. Nem biztos, hogy igazunk volt, döntsétek el ti! Jöjjenek a legmegosztóbb női nevek!

Amikor ráébred az ember lánya, hogy gyermeket vár, azután már csak egy villanás választja el attól a gondolattól, hogy annak a gyereknek bizony majd név is kell. Ilyenkor előveszi a névhatározót, vad böngészésbe kezd az interneten, és mit talál? Szerencséjére - mondjuk nem biztos - a legfrissebb anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek jegyzékét. Őrületes lendülettel veti bele magát a lista tanulmányozásába, de egyszer-egyszer fennakad a szeme, mintha azt kérdezné: "mi van?".

Olvasd el ezt is!
Kiakadtunk – 10 férfi utónév, amit egyszerűen nem értünk

Nos, mi is pontosan így jártunk, amikor szembejött velünk az említett jegyzék, így most engedjétek meg, hogy kiakadásunknak nem túl nagy, de azért kellő hangot adjunk!

Kattints a galériára és nézd meg, mi melyik 10 női nevet találtuk a legviccesebbnek, leglehetetlenebbnek, legmegosztóbbnak!

Ui.: Bocs, ha így hívnak! :-)


10. Ánfissza

Akárhogy kutattuk, nem akadtunk nyomára az eredetének, így csak azt tudjuk megállapítani, hogy mi nem szeretnénk ezzel a névvel élni.

forrás: Europress

9. Adeodáta

Úgy hisszük, ez lenne az a név, amit minden egyes hivatalos iratunkon, nyomtatványon stb-n elrontanának, félrehallanának, és úgy általában bámulnának ránk, hogy mit is mondtunk az imént. Mondjuk a Deo érdekes becézés lehet...


A lista folytatódik az alábbi GALÉRIÁBAN!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 női utónév, amin kicsit kiakadtunk