Tudtad? A milliomos YouTuber, Zoella terápiára jár a szorongásai miatt

Joy.hu

Egy blogposztjában mondta el: nem volt könnyű számára az elmúlt év, ezért még ma is hetente látogatja a pszichológusát.

Zoella, azaz Zoe Sugg mára az egyik legismertebb vlogger a YouTube-on, milliók követik a csatornáját és rajonganak érte. Az évek során piacra dobta saját márkáját is Zoella Beauty néven és nemrég jelent meg nálunk is első könyve, a Girl Online. Azonban a csillogó, tökéletesnek látszó felszín alatt sok-sok probléma és fájdalom is lapul: a YouTube sztár blogján mesélt arról, hogy a tavalyi év mennyira a padlóra küldte.

Szerelmével, Alfie-val

A 26 éves brit lány azért kezdett el pszichológushoz járni, mert sokan támadták az említett könyv miatt, amelyről hamar kiderült, hogy nem egyedül írta, hanem egy tapasztaltabb író, ún. "ghostwriter" segítségével. Azt a sok pocskondiázást, kritikát és irigységet, amit akkor tapasztalt máig nem tudta kiheverni, így önértékelési problémái és szorongásai miatt kérte a szakember segítségét, aki a mai napig segíti őt a mindennapokban.

Ezt a gyönyörű házat vették a szerelmével az angliai Brightonban

Akkor állítólag az is megfordult a fejében, hogy végleg elhagyja az online világot. Ez a rajongók nagy örömére nem történt meg, de 2016 elején azért eltűnt néhány hétre, hogy feldolgozza a vele történteket. Ma szerencsére már újra boldog és nemrég első házát is megvette pasijával, Alfie-val közösen az angliai Brightonban. Ebben az évben pedig nem szeretne már mások negatív véleményével és a rosszindulatú kommentekkel foglalkozni, hiszen sok új terve van - aki követi őt YouTube-on, az már egészen biztosan értesült is néhányról.

Te nézed Zoella videóit?


Ha nem ő, akkor ki a kedvenc YouTuber-ed?

Olvasd el ezt is!
Ciki vagy menő? Ez a lány az egész arcát highlighterrel sminkelte ki, nézd meg az eredményt!