Az olasz nők 5 szépségtitka

V. Zsófi

A mediterrán vonzerő legalább annyira jellegzetes, mint a francia "je ne sais quoi", ám teljesen máson alapszik. Utánajártunk mi teszi olyan ellenállhatatlanná az olasz nőket!

1. Maximalisták

Az temperamentumos nő szereti a végleteket, a nagy érzelmeket, a nagy nevetéseket és a stílusára is jellemzőek a túlzások. Erőteljes illatot választ magának, merész mintákat, élénk színeket visel, és a sminkben sem fogja vissza magát. Imádja a vastag tusvonalakat és az élénk színű rúzsokat.

A francia nő 5 szépségtitka

2. A szép kezek fontossága

A mediterrán ember jellemzően szereti kézmozdulatokkal is kifejezni mondandóját. A heves gesztikuláció pedig a kezekre irányítja a figyelmet, ezzel persze tisztában van az olasz nő. Elengedhetetlennek tartja a kéz és a körmök ápoltságát.
Próbáld ki a Helia-D avokádóolajos intenzív hidratáló krémjét!

3. Elköteleződik egy szín mellett

Azt már említettük, hogy az olasz nő rajong a színekért, de hamar kikísérletezi azt is, hogy mi áll jól neki, majd arra épít. Például ha a vörös körömlakk a kedvence, akkor koralltól a mélybordóig beszerzi a neki tetsző árnylatokat, és azon belül variál, létrehozva ezzel egy védjegyet.

4. Különös gondot fordít a szemkörnyékre

A nagy érzelmek bizony sok könnyel is járnak. A szarkalábak kialakulását szemránckrémmel, no és persze óriás napszemüvegekkel előzi meg.

Próbáld ki a Helia-D Age Control Bőrfiatalító szemránckrémet, mely multifunkcionális növényi hatóanyagai segítik javítani a bőrfelszín teltségét, feszességét, a bőr mikrocirkulációját valamint csökkenteni az életkorra jellemző ráncok kialakulását.

5. Olívaolaj minden mennyiségben

Egy átlagos olasz család elhasznál legalább egy liter extraszűz olívaolajat egy hét alatt. És nem csak a konyhában jut fontos szerephez, az olasz nők a bőrüket is hidratálják vele, hajpakolást készítenek belőle, de még sminklemosóként is használják. Szóval ettől ragyog a bőrük és a hajuk olyan egészségesen!

Kipróbálod valamelyiket?