A videó, ami miatt nagyon irigyeljük Nicole Kidman házasságát

Joy.hu

Felrobbant a cukiságbomba.

Keith Urban és Nicole Kidman már eddig is sokat cukiskodtak a vörös szőnyegen innen és túl is, de most még magasabb szintre emelték az álompár kategóriát.

A 48 éves színésznő és zenész kedvese már 10 éve élnek együtt a legnagyobb boldogságban. Időnként még egy-egy látványos jótékonysági projektet is bevállalnak (mint például ide kattintva, egy kórházban), és boldogan nevelgetik együtt közös gyermekeiket: Sunday Rose 7, Faith Margaret pedig 5 éves. (Két örökbefogadott gyermeküket, Connort és Isabellát Tom neveli, de Nicole többször nyilatkozott arról, hogy őket is ugyanúgy a gyermekének tekinti annak ellenére, hogy már nem együtt élnek. “Nekem négy gyerekem van és nem kettő” – mondja.)

Nicole és Keith az alábbi videóval most felrobbantja a cukiságbombát: egy fergeteges szájszinkront (lip-synch) láthatunk, amelyen az autóban Keith slágerét, a single The Fighter-t éneklik és imádni valóan cukik közben. Nicole-nak ráadásul nagyon jó hangja van, persze ez nem újdonság Robbie Williams-szel közös Something Stupid című slágere óta. Nézzétek!