Mi az igazság? Johnny Depp védelmére kelt mindkét ex-felesége

Joy.hu

Egyre csúnyább ügy lesz a Johnny Depp-Amber Heard-féle válásból: folyamatosan újabb és újabb részletek derülnek ki, mi is csak kapkodjuk a fejünket!

A legújabb hírek szerint, a színész mindkét korábbi felesége kiállt Johnny mellett, - akárcsak a sztár lánya, Lily Rose - ugyanis ők is nevetségesnek találták Amber Heard vádjait. Lori Allison 2 évig volt a sztár felesége, (1983-ban házasodtak össze), először ő nyilatkozta azt: Amber egyértelműen hazudik, mivel Johnny képtelen lenne bántalmazni egy nőt.

forrás: Europress

Ezután nem sokkal Vanessa Paradis is megszólalt, pontosabban egy nyílt levélben fogalmazta meg a véleményét. Ebben érzékeny és szerető férfinek nevezi a színészt, két gyermekének apját, aki az együtt töltött 14 év alatt egyszer sem adott okot arra, hogy féljen tőle, egyszer sem emelt kezet a család egyik tagjára sem. Ő is felháborítónak tartja Amber vádjait, akiről ma egy újabb pletyka kapott szárnyra: állítólag a színésznő korábbi leszbikus kapcsolata miatt tört ki az egész balhé! Ugyanis Amber és exe, Tara korábban össze is házasodtak, erről pedig Johnny csak nemrég szerzett tudomást. A hírek szerint az sem tetszett a sztárnak, hogy a fiatal színésznő találkozgatott is az exével a házasságuk alatt.

Vajon mi igaz a fentiekből és mi az, ami csak koholmány?


Írd meg nekünk, hogy te elhiszed-e a Johnny-ról terjengő pletykákat!

Olvasd el ezt is!
Durva ügy: kiderült, miért is akar válni Johnny Depp felesége 1 év után