Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp - Május 30.

Mit üzennek a csillagok? Napi horoszkóp - Május 30.
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nézd meg, mit mond mára a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP 2016. május 30.

KOS (március 21-április 20)

Görcsösen ragaszkodsz valamihez, egyszerűen nem vagy hajlandó lejjebb adni belőle és kicsit elengedni. Lazítanod kellene, mert ettől már-már pattanásig feszülnek az idegeid. Kapcsolj ki, vonatkoztass el, mert így csak még jobban megnehezíted a helyzeted. Hidd el, ha nem szorítod annyira a kötelet, nem fogja hólyagosra törni a tenyered sem.

BIKA (április 21-május 21)

Bár valakinek segíteni akartál, nem úgy sült el a dolog, ahogy azt vártad volna, így nem feltétlenül vált a másik hasznára segítő szándékod. A negatív végkimenetel azonban nehogy megakadályozzon abban, hogy máskor másoknak is rendelkezésre állj, hisz ez a szituáció sem feltétlenül a Te hibádból fakadóan alakult így, ahogy. Hidd el, meg fogják érteni, hogy ezt a helyzet alakította így, nem akartál rosszat semmiképpen sem.

IKREK (május 22-június 21)

Bár odakint hét ágra süt a nap, kinyitottak a strandok, visszavonhatatlanul megérkezett a nyár, Te valahogy még sem tudod átadni magad a felszabadult, nyári feelingnek. Valami nyomja a lelked, amely nem hagy nyugodni. Emiatt nem is vagy épp jó társaság, szívesebben gubbasztasz egyedül a lakásban, csak hozzád ne szóljanak. Beszélgess valakivel, mert nem biztos, hogy Te, egymagadban otthon ülve rá fogsz jönni a megoldásra, illetve a depresszív hangulat sem a legjobb tanácsadó.

RÁK (június 22-július 22)

Bár igyekszel jól érezni magad, beilleszkedni, valahogy azonban mégis ott motoszkál egy kis bogár a füledben, azt súgva, talán ez mégsem a legjobb hely számodra. Itt nem tudsz kibontakozni, nem tudsz őszintén véleményt nyilvánítani, előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben a bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, lehet, hogy jobb most váltani és újat keresni, mint itt szembesülni azzal, hogy nem neked való a hely. Fontold meg a döntést, de ne félj váltani! Ne feledd, ahol becsukódik egy ajtó, kinyílik egy újabb.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mielőtt végleg bezárod magad mögött a kaput, győződj meg róla, hogy minden szálat megfelelően elvarrtál és nem fog rajtad a későbbiekben szétfoszlani az anyag. Zárj le minden folyamatban lévő ügyet úgy, hogy a jövőben ne okozhassanak problémát. Ne legyenek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy talán valamit nem úgy intéztél, vagy máshogy kellett volna, esetleg miként változtathattál volna rajta, még mielőtt lezártad volna. Meghoztál egy döntést, vállald fel őszintén, hisz meg volt rá minden okod, hogy ilyenformán érjen véget.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mióta érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád, vagy mi a véleménye! Ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, ruházatod, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned, vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél Te is egyéniség? Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A nehéz, munkával teli hétköznapok és hétvége után a mai nap főszereplője a pihenés legyen! Neked is szükséged van néha arra, hogy saját magad állítsd a középpontba, ahol semmi más nem fontos, csak az, hogy töltődj egy kicsit! Hidd el, egy fodrász, manikűrös, egy új felső, egy mozifilm, vagy egy kávézó teraszán elfogyasztott habos cappucino, egy jó könyv társaságában nagyon sokat tud jelenteni és neked is újratölti az energiaforrásaid, hogy aztán holnaptól ismét fejest ugorhass a munka sűrűjébe!

Kép

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Sajnos nem úgy alakult a helyzet, hogy jó szándékod látszódjon egyértelműen és most azt gondolják, ártani akartál. Mivel Te, magad teljesen biztos vagy dolgodban, próbáld meg megérteni a többiekkel is, segíts nekik megfogni azt a logikai szálat, amely alapján segíteni szerettél volna. Jó ember vagy, jót akarsz mindenkinek, de ha túl sok felé próbálsz segíteni túl nagy elánnal, az -ahogy most is kiderült- felemásan végződhet. Hidd el, a kevesebb néha több!

BAK (december 22-január 20)

Bár a táv legelején még nem gondoltad, hogy le tudod futni, mégis egy külső erő, illetve a benned rejlő, nagybetűs Kitartás segített végigmenni. Így most joggal, büszkén futhatsz át a célvonalon, és bár ma még érmet nem nyertél, pontosan tudod, hisz most bizonyítottad be magadnak, hogy kitartással, akarattal és a megfelelő alázattal nagyon messzire sikerülhet eljutnod! Most aztán igyál egy hűsítő mentás limonádét sok jéggel, hisz neked is fel kell dolgoznod a sikert, hogy egyvalakit biztosan legyőztél: saját magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jó szándékú, segítő kezet nyújtanak neked, de alaposan fontold át, mielőtt megragadod, hisz még Te is bizonytalan vagy önmagadban. Nem döntötted még el, jobbra vagy balra indulsz, jobb, vagy bal lábbal. Ne toporogj sokáig, hisz ha úgy döntesz, hogy megragadod a segítő kezet, mielőbb cselekedned kell, ne vesztegesd mások idejét a saját belső vívódásoddal, mert az idegesítő lehet! Légy hatékony, hidd el, útközben jön majd a megoldás is, magától!

HALAK (február 20-március 20)

Eljött a holtpont, úgy érzed, nem bírod már tovább, lemerülni látszik az elem. Most kell félretenned mindent, mert ha nem töltődsz fel időben, nem fogod bírni a kiképzést és a nagy hajtást. Menj el egy kicsit, kapcsolódj ki, hisz annak semmi értelme, hogy betegre hajszolod magad! Az energiák pedig nem termelődnek maguktól, neked kell megtalálni azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz! Jó idő van, menj a vízpartra, módjával feküdj ki a napra, vagy egyszerűen menjetek el a barátnőiddel koktélozni egy hangulatos, zenés helyre!

Olvasd el ezt is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!