Feketét nyáron?! Csak bátran!

kerubinabmb.wordpress.com
Ujvári Viki

Nyáron nem csak természet, hanem mi is színekbe és mintákba borulunk, ám van akinek ezek a hónapok is a fekete jegyében telnek!

Maradhat nyáron is a kis fekete!

Sokan nem szeretik a színeket, és emögött a legtöbb esetben semmilyen nyomós ok sincs, egész egyszerűen ők kényelmesen érzik magukat a megszokott fekete darabok közt. Arról nem is beszélve, hogy minden alkalomhoz elegáns viselet lehet, és az üzleti életben évszaktól függetlenül a legideálisabb választás, főleg akkor, ha letisztultságában, és szabásában is követi az alapvető etikettet.

forrás: stylecaster.com

Tény és való, hogy a sötét szín nyáron magában hordozza azon tulajdonságát, hogy a hőérzeted megnőhet, de ezt egy különlegesebb anyagú világos színű ruháról is elmondhatjuk.
Pont azért írjuk le most ezeket, mert bár a közhiedelem szerint a fekete egy nagy mumus tud lenne a meleg hónapokban, mi azért megnéznénk az érem másik oldalát is.
A télen egyre több fehér ruha közül válogathatunk, így miért ne borulhatna fel az a bizonyos íratlan szabály, és miért ne hordhatnánk nyáron feketét?!

A divatházak szerencsére szeretnek játszadozni az anyagokkal, így sokszor hiába fekete valami, ha a textúrája viszont nyárias. Mire is gondolunk? Például a csipkére. Vagy ha éppenséggel annyi a kivágott rész rajta, hogy vajmi keveset számít az, hogy milyen színű is valójában.

De nem is mondjuk tovább inkább mutatjuk a lényeget!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép

Te hordasz nyáron feketét?