Arcfiatalítás 4 lépésben

V. Zsófi

Egyszerűek és meglepően hatásosak!

A bőr öregedésében több tényező is közrejátszik, de mindre van megoldás, összeszedtük mire figyelj, akkor is, ha épp csak megjelentek az első ráncaid.

Mars az ágyba!

Nem véletlenül hívják szépítő alvásnak! Turbózd fel vitaminokkal dúsított éjszakai krémmel, így a pihenés regeneráló hatása sokkal jobban érvényesül. A Helia-D Age Control Complex ránctalanító éjszakai krémben lévő retinol lassítja a kollagén lebomlását és serkenti a bőr mélyebb rétegeiben az új kötőszövetrostok képződését, reggelre felfrissíti és feszessé teszi a bőrt.

Keep calm!

A stressz az öregedés egyik legfőbb okozója. A megnövekedett stressz DNS károsodást okozhat és gyöngítheti a bőr önjavító funkcióit, ez pedig a bőr kiszáradásához és ráncok megjelenéséhez vezet. A szépséged és persze az egészséged érdekében próbálj megnyugodni, meditálj vagy jógázz!

Amennyiben május 27-29. között a Helia-D webshopjáról Age Control Complex ránctalanító nappali és éjszakai krémet vásárolsz, megajándékoznak egy Age Control Plus sejtmegújtó szérummal.

Vizsgáld felül a szépségrutinodat!

A bőröd igényei évről-évre változhatnak, nem csak a kronológiai öregedés, hanem a környezeti és életmódbeli változások miatt is. Amikor úgy érzed, a nappli és éjszakai krémednek extra segítségre van szüksége, használj szérumot. A Helia-D Age Control Plus sejtmegújító szérum csökkenti a szarkalábakat és növeli a bőr feszességét. A benne lévő hyaluronsav a bőr egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

Óvakodj a napfénytől!

A szakemberek szerint minden nap kell használni valamiféle védelmet a káros UV-sugarakkal szemben, nem csak nyáron és a nyaraláson, legjobb, ha olyan nappali krémet viselsz, ami gondoskodik a napsugarakkal szembeni védelemről is. A Helia-D Age Control Complex ránctalanító nappali krém 15 faktoros UVA/UVB szűrője , és az E- és B5 provitaminokban gazdag formulája aktív védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és a napsugárzással szemben.

Neked van más bevált tipped?