A nap cikke

A 10 legkedvencebb filmünk Julia Roberts-től

Kötelező néznivalók!

Még több olvasnivaló

Hatalmas hír: a Testről és lélekről Oscar-jelölt!

Bebizonyítjuk, hogy a műszőrme elengedhetetlen a téli gardróbodból!

Egy vadiúj Jóbarátok-filmelőzetes kering a neten, és ettől te is libabőrös leszel!

Teszteltük a tavasz legnagyobb trendjeit: ezek a különlegességek hódítanak majd ebben az évszakban

8 dolog, ami minden nő fejében megfordul, aki diétázik

A 10 legkedvencebb filmünk Julia Roberts-től

6 étel, amit TILOS a fagyasztóba tenni – és 6, amiről nem tudtad, hogy lehet

Nem kérdés, hogy ezekért is imádjuk: 5 szituáció, amikor Jennifer Lawrence épp úgy reagált, mint egy földi halandó

4 dolog, ami megfordul a fejemben, ha a babavállalás a téma

4 dolog, ami megfordul a fejemben, ha a babavállalás a téma
Brigi Brigi
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Abban a korban vagyok, amikor a Facebook-üzenőfalam eljegyzésekkel, esküvőkkel, és babás posztokkal van tele, így természetes módon egyre gyakrabban jön fel ez a téma a baráti társaságunkban is.

Azt le kell szögeznem, hogy egyelőre házas sem vagyok, viszont a pasimmal biztosan együtt tervezzük a jövőnket. Ennek a jövőnek pedig bizonyos részletei már belátható közelségben vannak, és egyre több beszédtémát jelentenek. Ezek jutnak eszembe, amikor felmerül a babatéma:

  • 17 éves koromban úgy terveztem, hogy majd 22 éves korom körül szülök, mert édesanyám is ennyi idősen hozott világra, és valamelyest a fiatalságából adódóan lazább volt, viccesebb, és mai napig a legjobb barátnőm. Nos, már 28 leszek, és ezt egy kicsit átértékeltem… de gondolom sokan vagyunk ezzel így. Mostanában kezdek igazán felnőtté válni, és rengeteg fantasztikus dolgot éltem meg az elmúlt években, ami gyerek mellett biztosan nem így alakult volna. Szóval, örülök, hogy a vágyam nem teljesült, vagyis később fog.

  • Néhány évvel ezelőtt egyszerre több várandósságot is végigkísértem, és azok a kismamák, akiket akkor láttam magam előtt, nagyon vonzóvá tették a dolgot. Jól viselték, jól néztek ki, boldogok voltak, és a párjaik segítőkészek és támogatóak voltak velük, aztán pedig pici tündérkéket hoztak a világra. Akkoriban nem olyan helyzetben voltam, ami a gyermekvállaláshoz ideális lenne (khm… szingli voltam, aztán éppen csak megismertem a szerelmemet), de igazán megtetszett a dolog, és egy kicsit vágytam is rá. Most, hogy közeledem dologhoz, épp ellenkezőleg állok. Látok magam előtt néhány olyan kismamát, akikről süt a küszködés, idegesítő módon csak többesszámban beszélnek magukról és a gyerekről ("már megint lázasak vagyunk"), nincs életük, fáj mindenük… stb. Ez pedig egy kicsit elriaszt, én nem ilyen akarok lenni.
  • Már megbeszéltem a kolléganőimmel és barátaimmal, hogyha babázásra kerül a sor, aláírunk egy szerződést, ami azt foglalja magába, hogy őszintén, gond nélkül mernek nekem szólni, ha csak a babám zöld székletéről tudok beszélni, és ha naponta töltök fel egy olyan albumot a Fb-ra, amiben a gyerekem szerepel 67 különböző nézőpontból. Nagyon tetszett nekik, remélem be is tartják!

  • Ismerek olyan kismamákat, akik a szülés után pár hónappal már tartották magukat néhány (természetesen nem az összes) régi szokásukhoz. Az egyik pl. ha törik, ha szakad minden héten elment abba a kávézóba napközben, ahova régen. Történhetett bármi, viszont most már a babájával érkezett. Nehéz volt, néha nem volt ereje hozzá, de úgy érezte, hogy ez kell ahhoz, hogy ne szippantsa be teljesen az anyuka lét. Egy másik pedig hetente egyszer lement futni már két hónappal szülés után is. Ok, volt, hogy ebből csak 15 perc séta lett, és hát az ereje is megfogyatkozott. Mindig megoldotta: vagy az anyukája jött addig vigyázni a bébire, vagy vitte magával, szent és sérthetetlen volt ez a dolog. Az egyik barátnőm csak annyit fogadott meg, hogy véletlenül sem fordulhat elő, hogy a férjével anyának és apának hívják egymást. Egyszer ugyanis azt olvasta egy párkapcsolati tanácsadós blogon, hogy amint így kezdi el szólítani magát egy páros, megszűnnek nőként és férfiként létezni a kapcsolatban, és csak szülők lesznek. Ő pedig ettől félt a legjobban.

Szóval ezek azok a gondolatok, amik kavarognak bennem. De tudom, hogy fantasztikus érzés lesz majd egyszer a karomban tartani a gyermekemet, és teljesen megváltozik minden. Életem egyik legfantasztikusabb időszaka kezdődik majd el, minden nehézségével együtt. De addig is, gyakorlom az anyaságot a macskámon!

Hatalmas hír: a Testről és lélekről Oscar-jelölt!

Enyedi Ildikó filmjét a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában jelölték.

Bebizonyítjuk, hogy a műszőrme elengedhetetlen a téli gardróbodból!

Január havát taposva még bőven aktuális lehet a műszőrme téma!

Egy vadiúj Jóbarátok-filmelőzetes kering a neten, és ettől te is libabőrös leszel!

Mindenki kíváncsi volt arra, mi történt a karakterekkel 14 évvel az utolsó rész után.

8 dolog, ami minden nő fejében megfordul, aki diétázik

Az újévi fogadalmak betartása elég nehéz lehet, különösen ilyenkor, amikor a pocsék időben legszívesebben egész nap csak aludnál. Így viszont nem fogod látni az életmódváltás eredményét...

Brooklyn Beckham barátnője egy az egyben utánozta Victoria stílusát

Lehet, hogy hamarosan ő is stílusikonná növi ki magát?

Most valóban betekinthetsz a mentőkutyák életébe

Tavaly sikerült találkoznom a világ 5 legjobb mentőkutyája közül az egyikkel. Symba és gazdája akkor éppen a világbajnokságra készültek és már akkor lenyűgözött az az elhivatottság és kitartás, amivel mindezt tették.

Hivatalos: válik a feleségétől az Agymenők színésze

Már jó ideje nem működött a házasságuk, és most már biztos, hogy nincs visszaút.

6 étel, amit TILOS a fagyasztóba tenni – és 6, amiről nem tudtad, hogy lehet

Vajon a sajt melyik kategóriába tartozik? És az avokádó? Most megtudod!

Lili és Zsófi közös címlapsztorija

Újonc modelljeink dupla sikere Liziczai Réka fotóival.

Nem kérdés, hogy ezekért is imádjuk: 5 szituáció, amikor Jennifer Lawrence épp úgy reagált, mint egy földi halandó

Allűrök, mániák, fura kívánságok és pókerarc: a legtöbb színésznő ezekkel biztosan megtanult már élni. De Jennifer Lawrence más tészta: rajta azt érezzük, hogy a legtöbb helyzetben még mindig éppen olyan, mint egy hétköznapi csajszi. Most itt van pár újabb bizonyíték arra, hogy ő az egyik legjobb fej színésznő Hollywoodban!

Se diéta, se edzőterem: így fogyott le 4 ruhaméretet egy év alatt a fiatal lány

Elárulta, mit tett azért, hogy megtörténjen ez a látványos átalakulás.

A csillagjegyed szerint ezzé fogsz reinkarnálódni a következő életedben

Szoktál azon gondolkodni, vajon mi leszel következő életedben?

Miért készíts saját általános tisztítószert?

Rövid a válasz: szó szerint 30 másodpercet vesz igénybe, pénzt takarítasz meg – és jobban működik!

Kettő az egyben trendben -Most három hónapon keresztül minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba. Most három hónapon keresztűl minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba.

Csak 1485 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!