A szezon egyik kiszámítható és megunhatatlan trendje: megint hódít a virágminta!

stylesaint.com
Ujvári Viki

Az ördög Pradát visel óta tudjuk, hogy semmi áttörés nincs abban, ha valaki tavasszal a virágminta mellett dönt. Viszont mint mindig, így most is van kiskapu, miért is ne lenne?!

Semmi se kötelező, így nem feltétlen kell tobzódni a szirmokban, és átesni a ló túloldalára, lehet ezt akár visszafogottan is csinálni, pont úgy, hogy csak pár darabon köszönjön vissza a meleg hónapok annyira kiszámítható mintája. A divatházak is úgy gondolják, hogy felesleges lenne erről a jól kitaposott útról lelépni, és a Gucci-tól kezdve, Giambattista Valli-n át még a Chanel is virágokban gondolkodott ebben a szezonban.

Gucci / Giambattista Valli / Chanel

Pont ezért mi sem szeretnénk lebeszélni semmiről, viszont az újdonság szele a kombinációk sokszínűségében rejtőzhet! Mi lenne ha a virágos ruhádat egy vagány bőrkabáttal dobnád fel? Vagy egy menő bakanccsal? Tény hogy rögtön megborulna az a romantikus hangulat amit képviselnie kéne, viszont kívül esne a jól megszokott a komfortzónán...Pár lépésre vagyunk az igazi fesztiválszezontól, ami pedig a legjobb kísérleti terep lehet egy-egy ilyen merészebb lépéshez. Mit szólsz? Könnyen lehet, hogy még így is sokallod a szirmokat, ebben az esetben elég az is ha a kiegészítőiden köszön itt-ott vissza, vagy mixelve a különféle mintákat építed be egy-egy outfitbe.

Most mutatunk párat a kedvenceink közül...

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
A szezon egyik kiszámítható és megunhatatlan trendje: a virágminta

Idén (is) bizalmat szavazol a szirmoknak?