10 divat ok, amiért érdemes Chloe Grace Moretz-re figyelni!

http://fashnberry.com
Ujvári Viki

A fiatal színésznő nem csak azért érdekes, mert most már hivatalosan, és büszkén vállalva is Brooklyn Beckham barátnője, hanem mert egyre jobban kezd kibújni a gyerekszínész szerepből, és ezzel együtt kezdi bontogatni szárnyait a kifinomult stílus terén!

Még csak 19 éves, mégis komoly karrier áll már most mögötte: olyan színészekkel játszott eddig együtt mint Joseph Gordon-Levitt, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer vagy Julianne Moore, most pedig éppen a Rossz szomszédság második részében látható Seth Rogen, és Zac Efron oldalán.

Gucci-ban

Egy szó mint száz, egy divattervező fia, és egy szárnyait bontogató divatikon egy párt alkotnak? Több se kell ennél a bulvárlapoknak! Mi most mégsem kettejük kapcsolatát szeretnénk kielemezni, hanem szemügyre venni Chloe igenis figyelemreméltó stílusát!

Aki a vörös szőnyegen válik szépen lassan nagybetűs nővé, annak talán nincs nehéz dolga ha ruhaválasztásról van szó... Viszont nem mindenkinek alakul ki az a bizonyos trendérzéke, ami benne bizony már ott ébredezik...

A galériára kattintva láthatod is, hogy miről beszélünk - az elmúlt évekből válogattunk!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 divat ok, amiért érdemes Chloe Grace Moretz-re figyelni!

Csak remélni tudjuk, hogy a híres anyós-jelölt is elégedett az ifjú hölgy ízlésével! :)

Olvasd el ezt is!
Chloe Moretz:"Sosem felejtem el, amit az apám tett velem!"