Szerkesztőségünk kedvenc Paez cipői a nyárra

Promóció

Mutatunk most néhány darabot, amelyet szerintünk minden Joy lánynak be kell szereznie.

Reményeink szerint hamarosan tényleg végérvényesen beköszönt hozzánk a jó idő és elővehetjük a kedvenc nyári cipőinket.

A Paez márka cipőibe beleszerettünk. Nem csak hiper kényelmesek, hanem egyediek és divatosak. A Paez mégsem a már meglévő trendeket követi, hanem diktálja azokat. Minden motívum és minta egyedi tervezés alapján készül, ezek közül mutatjuk most nektek a szezon sláger darabjait.

Tengerész csíkos
Nincsen nyár tengerész csíkok nélkül. Ez a cipő minden gardrób jolly jokere.

A szavannák királynője
Kicsit merészebbek számára tökéletes választás egy-egy állatmintás espadrilles. További kiegészítőkre szerintünk már nem is lesz szükséged.

A pálmafák alatt
Hamisítatlan nyári hangulatot varázsolhatsz a pálmafa minták segítségével.

A Paez márka 2006-ban született Argentínában azzal a céllal, hogy a nemzeti alpargata cipőt újragondolja színesebb és stílusosabb formában. Az alpargata cipők Argentína nemzeti cipőinek számítanak, az argentin kultúra részét képezik. A Paez is követni kívánja ezt a hagyományt, ezért a cipők tervezésénél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogyan lehetne újabb és újabb formákkal és anyagokkal átadni a mai kor számára is ezt a nemzeti örökséget. A Paez nem a már meglévő trendeket kívánja követni. Szemléletük szerint a stílus egyedi, mindenki számára mást jelent, éppen ezért különböző módokon fejezhető ki. A márka minden kollekcióját a funky színek, a mókás részletek és nem várt csavarok jellemzik. A Paez márkát forgalmazó üzletek listája és a cipőmárkáról további érdekesség a www.paez.hu weboldalon található.