Klippremier és interjú: nézd meg nálunk először Radics Gigi legújabb videóját!

Joy.hu

Az Illuminate című dalhoz készült kisfilmben Gigi egy minden eddiginél szexibb oldalát mutatja meg! Olvasd el a vele készült interjúnkat és nézd meg a klipet!

Ma debütált a legújabb videokliped, amelyet az Egyesült Államokban forgattatok. Milyen élmény volt a forgatás? Mesélj egy kicsit a klip sztorijáról is!

A forgatás nagyon jó élmény volt a számomra, a sivatag közepén vettük fel a jelenteket, ami egy hihetetlenül különleges helyszín volt. 40 fokban forgattunk, de ez nem zavart, mert egy iszonyatosan nagy szabadság érzést nyújtott az egész. Erről szól részben az Illuminate című dal is – a végtelen szerelemről és a szabadságról. Az amerikai stábbal is szuper volt az együttműködés. A klip koncepcióját egyébként az öcsémnek, Tominak köszönhetjük: ő találta ki a helyszínt, a sztorit, segített abban, hogy milyen autót béreljünk, milyen eszközökkel dolgozzunk. Régóta érdekli őt a fotózás és videózás, ezért nagyon otthon van a témában, sokat számított a közreműködése.

Azt hallottuk, hogy az új videóban egy kicsit szexibb oldaladat láthatjuk majd, ez mit jelent pontosan? A magánéletben a visszafogottabb vagy a szexibb éned dominál?

Általában a visszafogottabb oldalam dominál annak ellenére, hogy néha szeretek szexibb ruhákat húzni. Ez az új klipben is így lesz. De mivel lassan 20 éves leszek, ezért úgy gondolom, hogy itt az ideje nyitni a nőiesebb öltözködés felé. Ez a szülinap az én életemben is egy olyan fordulópont, amikor úgy érzem, hogy kell a változás.

Nem először jártál Amerikában és korábban volt szerencséd a legnagyobb sztárokkal is találkozni a tengerentúlon. Kikkel dolgoztál együtt és ki az, akivel szívesen énekelnél a jövőben?

Találkoztam Eric Benét-vel, Stevie Wonder-rel, Ludacris-szel és Quincy Jones-szal is, ők szinte mind élő legendák. És mivel gyerekkorom óta rajongok Beyoncé-ért, ezért egyértelműen vele énekelnék szívesen, ő az, aki inspirál a mindennapokban.

Milyen terveid vannak a klippremier utánra?

Nyáron kijön majd egy újabb videóm, amiről egyelőre nem szeretnék sokat elárulni, majd annak is eljön az ideje. :) Illetve ha minden jól megy, akkor szeretnénk egy országos turnét is elindítani szimfonikus zenekarral. Ezen kívül, szerencsére most is sok a fellépésem, annak ellenére, hogy 3 hónapig nem volt itthon a család az amerikai utunk miatt. De most hogy hazajöttünk, ismét belevetettem magam a koncertezésbe.

Nézd meg nálunk először az Illuminate-hez készült videoklipet!

Hogy tetszik Gigi új dala és klipje?


<p>Mi imádjuk!!! :)</p>

Olvasd el ezt is!
Radics Gigi hajszínt váltott