Top 3: Sofia Vergara filmjei, amiket nem szabad kihagynod

Joy.hu

Az alábbi kis listában összeszedtük neked a csodás Sofia Vergara filmjei közül a legjobbakat: ugye mindet láttad már?

Ugye te is imádod a gyönyörű és vicces kolumbiai színésznőt? Nos, akkor egész biztosan érdekelni fog, hogy mik is voltak Sofia Vergara filmjei közül az eddigi legjobbakat, amiket egy igazi rajongónak semmiképp sem szabad kihagynia.

Ha imádsz sütni-főzni:

A séf (2014)

Sofia Vergara filmjei közül a legfűszeresebb

Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. Munkamániája miatt elhidegült a nejétől (Sofia Vergara), aki folyamatosan szóvá teszi neki, hogy nem foglalkozik a gyerekével. Mikor munkanélküli lesz, ex-felesége unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nő nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival.. Innen indul be igazán a vicces road movie, amit egyszerűen muszáj látni!

Sofia Vergara filmjei közül ez nyerte el leginkább a kritikusok elismeréseit

Vicces, csajos:

Csábítunk és védünk (2015)

Sofia Vergara filmjei közül a legvagányabb

Ha Reese Witherspoon is nagy kedvenced, akkor ez a film lesz a tuti befutó! Sofia ebbenegy szexi, kikapós vígözvegyet alakít, akit a szőke pedáns, ám kicsit bénácska rendőrnőnek kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket Texason keresztül.

Cuki páros: Reese és Sofia az életben is jó barátnők

Nem csak év végére:

Szilveszter éjjel (2011)

Sofia Vergara filmeji közül az egyik legviccesebb karaktere

Az Igazából szerelem óta tudjuk, hogy a sok szereplős, többféle cselekményszálon futó filmek mindig nagy sikernek örvendenek: van itt első szerelem, megbocsájtás, kapcsolat helyrehozása és lezárása, gyermekáldás és az elmúlás kérdése. Sofia itt Katherine Heigl mellett tűnik fel a filmben, akivel az ételekért felelnek egy óriási szilveszteri jótékonysági partin. Ms. Vergara filmjei közül talán ez a kedvencünk, hiszen igazi sztárparádét láthatunk a képernyőn.

Ebből a filmből csak Ms. Vergara férjét, Joe Manganiellot hiányoltuk... ;)

Neked melyik a kedvenced Sofia Vergara filmjei közül? Kiegészítenéd még valamivel a toplistát?