Megjelent a megújult JOY 2016-os júniusi száma, kedvezményes kuponokkal!

Promóció

Keresd a júniusi JOY-t, amely nemcsak kívül-belül megújult, de kedvezményes kuponokat is tartalmaz, amelyekkel olcsóbban szerezheted be a legtutibb strandkellékeket!

Címlaplányunkkal, Ellie Gouldinggal Olaszországban beszélgettünk, aki a rajongóival való viszonyáról, stílusáról és karrierterveiről is örömmel mesélt nekünk.


Segítünk, hogy maximálisan kiélvezhesd a nyár minden napját, és hogy közben szuperül is nézz ki: bemutatjuk a szezon legtrendibb napszemüvegeit, alapdarabjait, és elrepítünk képzeletben Mexikóba!


A remek szettekhez már csak egy csinos frizura vagy egy könnyen elkészíthető smink hiányzik? Jönnek a sztárok kedvencei és a profik titkos trükkjei is!


Ahhoz viszont nem kell profinak lenned, hogy megírd életed első regényét. A szükséges hozzávalókat is legfrissebb számunkban találod!


Ne idegeskedj, próbálj meg laza lenni! Oké, mondani könnyű, de mégis hogyan? Léleklazító tippjeinket keresd az Önismeret rovatban.


Még csak tervezgeted, hogy mit fogsz csinálni nyáron? Fogadd szeretettel szexi bakancslistánkat, amellyel garantáltan forró lesz a hangulat!

A júniusi lapszámban 4 kupont találsz, ami 30% kedvezményre jogosít:

  • La Roche Posay Anthelios napozócsalád termékeire szóló kupon
  • Havaianas strandpapucsokr szóló kupon
  • Optic World napszemüvegekre szóló kupon
  • Women's Secret fürdőruhákra szóló kupon

Minden, ami egy igazán jó nyárhoz kell! Irány az újságos!