Inspirációk fehér sportcipőhöz

Promóció

Elcsépelt? Unalmas? Nehezen variálható? Csak a fiatalokhoz illik? Mesebeszéd! Kukába ezekkel a gondolatokkal, Lányok! Ha megtaláljátok a tökéletes darabot, megmutatom, milyen változatos szetteket tudtok majd varázsolni.

Párosítsátok mindenféle nyári darabbal, ami lazaságot áraszt, legyen az egy csíkos ruha, kockás ing vagy szaggatott farmer!

Csupa fehérrel, ha már itt a nyár! És ha már minden fehér a szettben, dobjatok rá egy kis színfröccsöt táska, kalap vagy hangsúlyos kiegészítő formájában.

Szürkés-pasztelles színekkel igazi a tavaszi utcai divat, de ősszel is simán visszahozhatjátok!

Rövid szoknyácskákkal és shortokkal – mutassátok meg a formás lábakat! ;) És nyugodtan vegyetek akár csipkét, már letűntek azok az idők, amikor csak elegáns alkalmakra lehetett bevetni ezt a nemes anyagot!

Sötét ruhácskákkal is párosíthatjátok, ha a fehér túl feltűnő nektek! ;)

Bőrdzsekivel és könnyű nyári ruhával vagy kantáros nadrággal is nézzétek, milyen csinos! Mikor hűvös az idő, nyugodtan használjátok a sötétebb anyagokat, legyen az blézer vagy bomberdzseki!

Mitől áraszt egy szett párizsi sikket? A hanyag elegancia, a könnyedség, a hibák elfogadása, legyen az egy folt a cipőn vagy egy-két elszabadult tincs? Nem tudom, de szerintem szuper ötletadó!

Ha valami egészen őőőőőrült összeállítást próbálnátok ki, de nincs hozzá cipőtök – hát megnyugtatlak benneteket, hogy van! Egy fehér csuka!

Egy klasszikus fekete-fehér Superstar hűséges társatok lesz még sok évig, ahogy rengeteg bloggernek – és mennyi-mennyi inspirációt találtok a viseléséhez! ;)

Bolondítsátok meg egy kis bézzsel, latte színnel, karamellel, amit szerettek!

Nézzétek ezeket az elegáns szetteket, milyen klasszak még így is, és jó példa, hogy Victoria is hódol a sportcipőknek!

Remélem, adtam nektek bőségesen útravalót a következő shoppingtúrához, Édeseim! Írjátok meg nekem, Ti mivel hordjátok leggyakrabban a fehér sportcipőtöket!! ;)