Katy Perry féltékenységi hiszti helyett így kezelte az Orlando-s megcsalós sztorit

Alberti Petra Bianka

Több gyanús kép és videó is napvilágot látott Selena Gomezről és Orlando Bloomról, pedig a színész köztudottan Katy-vel jár egy ideje...Nézd meg, hogyan kezelte a zöldszemű szörnyet az énekesnő!

A napokban napvilágot látott egy elég félreérthető képsor az ölelkező Selenáról és Orlandoról, így kezdődtek a pletykák és találgatások:

forrás: TMZ

A többi képért kattints ide:

Olvasd el ezt is!
Ezzel a fiatal énekesnővel csalta meg máris Orlando Katy Perry-t?

Most egy videót is kiszivárogtatott a TMZ, az zavaros képkockákon mintha Selena és Orlando egy kocsival távoznának az énekesnő koncertjéről...

Nem ez az első, hogy kettejüket hírbe hozzák, mikor Miranda Kerr és a színész válófélben voltak, többen azt beszélték, hogy a fiatal énekesnővel vigasztalódott.

Egyes források szerint azonban a 23 éves énekesnő és a 39 éves színész mindössze csak jó barátok. Nos, most akkor közeli barátok vagy sem?!

Katy Perry azon az állásponton van, hogy nem hisz a felkapott pletykáknak. Ezt bizonyítja az egyik legfrissebb tweetje:

Ennyi az egész? - írja, Peggy Lee dalszövegére referálva.

Utána pedig még egyel emelte a tétet, hogy éreztesse, mennyire magasról tesz arra, hogy a pasijáról kombinálnak:

"Ahelyett energiát és szemforgatást fecsérelnétek a hülye konspirációs teóriákra, nézzétek meg inkább milyen klassz ez! "

Ebből a posztból kiderül, hogy semmi probléma Katy és szerelme kapcsolatában, #dontfeedthebeast, azaz ne tápláld a szörnyet, tageli a posztban, amibenéppen egy Orlandoról szóló cikket posztolt ki, ami arról szól, hogy a színész aktívan támogatja a gyerekek oktatását.

Inspiráló, ugye?

Ezt a posztot Selena is retweetelte.

Katy nem hagyja, hogy a zöldszemű szörny hatalmába kerítse!


<p class="">Te hogyan reagálnál egy ilyen helyzetben?</p>