7+1 tipp az ideális Tinder profilképhez

Tóth Csilla Rebeka / Éva magazin

A legismertebb társkereső mobil app felhasználói tizedmásodperc alatt döntenek, hogy tetszik-e nekik valaki vagy nem. Hogyan keltsünk ilyen rövid idő alatt jó benyomást? Most kiderül.

A Tinder nevű társkereső app arról híres, hogy kizárólag a profilkép alapján dönthetünk: kell-e nekünk az illető jelölt vagy nem. Ha kell, akkor jobbra húzhatjuk a mobilunkon a képet, ha nem olyan szimpatikus, akkor balra, és többet nem jön szembe velünk az alkalmazásban.

Átlagosan egy tizedmásodpercig tart, amíg eldönti a Tinder-felhasználó, hogy tetszik-e neki, akit a képernyőjén lát.Ezért ha sikeresek akarunk lenni a Tinderen, akkor a lehető legelőnyösebb, legkifejezőbb képet kell feltennünk magunkról.

De mi számít előnyösnek és kifejezőnek? Az alábbi videó (kattintás után megnézheted!) ízekre szedi a Tinder-jelenséget és tippeket találunk benne arról, hogyan hozzuk ki a legjobbat a profilképünkből. Persze nem csak a Tinder-felhasználóknak, hanem bármilyen online társkereső oldalon kísérletezőknek hasznosak lehetnek a következő tippek, hiszen a profilképnek mindenütt óriási jelentősége van!

Szóvala következő dolgokra érdemes figyelni, amikor profilképeket készítünk társkereső oldalakra (kattints ide 7+1 tippünkért!)