Carrie Bradshaw nagy virágos melldísze megint divatba jön

Ujvári Viki

Pár nyári szezon óta szirmokban fürdünk, és ilyen vagy olyan formában, de valahogy mindig feltűnnek egy-egy új kollekció választékai közt!

A virágos ruhákkal indult minden, aztán jöttek a hajpántok, és bár nem volt soha benne a "top 5"-ben, de bizony voltak díszes kitűzők is.
Sarah Jessica Parker nagyon élte ezt a kiegészítőt Carrie-ként, és bár sok street style képen köszönt vissza hasonló darab, igazán sohasem robbant akkorát, mint amekkorát vártak tőle.

Idén, ha hinni lehet a trendjóslatoknak, bizony megint divat lesz egy-egy ilyen túlméretezett bross valahol mell tájékon feltűzve.

forrás: harpersbazaaruk.com

Mi pedig azt gondoljuk, hogy egy próbát megér. Esküvőre vagy hivatalos? Akkor dobd fel ezzel az összeállításodat! Az egyszerű hétköznapokban is könnyen helyet kaphat, csak az a kérdés, hogy mennyire vagy bevállalós, és mennyire fér bele az egyéni ízlésvilágodba az, hogy egy túlméretezett virágot hordozol magadon. Apropó! Jelen esetben a csukló is játszik, tudod az amerikai filmekben mindig ilyet kapnak a lányok a bálok előtt, bár az már más kérdés, hogy ez itthon mennyire életképes változat.

Végszóként csak annyit, hogy senkit se szeretnénk lebeszélni róla, ellenkezőleg! Mutatunk most pár utcai válogatást, hátha téged is homlokon csókol a múzsa!

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Tűzd a ruhádra, avagy megint egy virágos kiegészítő a láthatáron!

Na mit szólsz? Hordanád?