Házasodj Disneylandben!

Kata

Sokak álma válhat valóra.

Az esküvője napján minden lány hercegnőnek érezheti magát, ám vannak olyan szerencsések, akik tényleg a mesékben találhatják magukat a nagy napon. Ugyanis már arra is van lehetőség, hogy Disneylandben házasodhasson bárki, ráadásul egyenesen Hamupipőke hercegének kastélya előtt.

Persze ehhez Floridáig el kell menni az ottani parkba, ám az élmény miatt az igazi Disney-rajongóknak valószínűleg ez mindent megér. Az igazgatóság elmondása szerint az, hogy most már esküvői helyszínt is adnak az erre vágyóknak, tulajdonképpen azért van, mert rengetegen érdeklődtek náluk eziránt. A Hamupipőke sztori kastélya pedig valóban nagyszerű környezetet biztosít egy igazán varázslatos ceremóniának.

A párok a meséből ismert tök-hintón érkezhetnek az oltár elé és a lagziba is, a menyegzőt pedig a Disney fotósai rögzítik az elejétől a végéig. Maximum 100 vendéget tudnak elhelyezni az erre kialakított területen és reggel 09:30 kor kell kezdeni az egészet, de azért ezek kibírható apróságok.

A park képviselői azt ajánlják, hogy amikor valaki Disneylandben házasodik, ne fogja vissza magát és szépen kövesse az álmait .Ami azt is jelenti, hogy nyugodtan vegye fel azt az extra habos királykisasszony ruhát, amit máshová nem merne. Itt ugyanis a környezet konkrétan megköveteli a túlzásokat.

Te szeretnél ilyen mesés esküvőt?