Fájdalom helyett élvezet: orgazmikus szülés az új trend

Europress
Joy.hu

Van, aki szeretkezik, és van, aki maszturbál közben.

Az orgazmikus szülés fogalma csak nemrég robbant be a köztudatba, pedig nem új keletű: már a természeti népek is tudatosan használták a szexuális izgalom és a csúcs elérésének fájdalomcsillapító hatását.

Ennek fényében nem meglepő, hogy ma már egyre több nő beszél nyíltan arról, hogy a vajúdás kínjait enyhítő megszokott készítmények helyett inkább ezt a megoldást választja – ami még azokat is kíváncsivá teszi, akik idegenkednek az ötlettől.

Sangeeta Freeman története például nemrég jelent meg a The Sun hasábjain.

Életem legjobb orgazmusát éltem át szülés közben!

- jelentette ki a ma már 42 éves hölgy, akinek a gyermeke már kamasz.

Sangeeta korábban is foglalkozott alternatív terápiás módszerekkel, így amikor várandós lett, nem volt kérdés a számára, hogy saját magán is ilyet fog alkalmazni, amikor eljön az ideje.

forrás: PA Real Life
Sangeeta vajúdás közben.

Összesen 27 órát vajúdott fájdalomcsillapító nélkül, a 14.-ben pedig még össze is bújt a párjával.

Bár nem volt bennem valami sok hely, meg tudtuk oldani, és abszolút élvezhető volt…

-

Sangeeta a fájások egy pontján még a barátait is áthívta egy kis beszélgetős összejövetelre. Az utolsó néhány óra már a kórházban zajlott, ami mit sem változtatott az izgalmi állapoton:

Olyan érzés volt, mintha egyre jobban kitárulkoznék, és nem lenne visszaút. Fájt, de érzéki élmény is volt egyben, úgyhogy teljesen egybeveszett a fájdalom és az élvezet. Nem is tudom, melyik volt erősebb. A világ legjobb érzése. Sokkal jobb, mint egy sima orgazmus!

-

Te mit gondolsz erről? Érdekel a dolog?

Olvasd el ezt is!
10 csodálatos kép arról, hogy milyen egy valódi szülés